Arkadaşlar, ben normalde odamda laptopuma Ethernet'imi takar 7-15 ms pingle LoL mü dersin CS mi dersin oynardım fakat garip bir şey var.
Önceki cuma günü abimin testi pozitif çıktı ve bundan dolayı salonda oturuyorum. Daha önceden beni etkilemediği için önemsemediğim fakat şu an iki hafta boyunca katlanamayacağım bir sorun var: Kablosuz olarak bağlı iken internet hızım kötü değil fakat oyunlarda (örneğin. LoL) pingim 500-1500 arasında seyrediyor.
Modem arayüzünden kanal değiştirmekten tutun windows'un otomatik Wi-Fi taramasını kapatmaya kadar çözümler denedim fakat sonuç yine aynı. Yardımcı olabilecek biri var mı? Oyun oynayamıyorum. (Discord'da arkadaşlarımla bile konuşuyorum fakat oyunlarda aşırı yüksek ping değerlerine ulaşıyorum.)
Büyük ihtimal modemin sinyal kalitesi ile alakalı ama iyi bir şey de alsan şu an herkesin evde karantinada olduğunu düşünürsek aman aman bir performans bekleme derim yine de. Uzun bir kablo alıp modemden bilgisayar çeksen daha iyi olur. Evdekiler 2 hafta idare eder sanırım.
Büyük ihtimal modemin sinyal kalitesi ile alakalı ama iyi bir şey de alsan şu an herkesin evde karantinada olduğunu düşünürsek aman aman bir performans bekleme derim yine de. Uzun bir kablo alıp modemden bilgisayar çeksen daha iyi olur. Evdekiler 2 hafta idare eder sanırım.
Evet, idare etmekten veya yardım ummaktan başka yapabileceğim pek birşey yokmuş gibi görünmüyor fakat sorunun çok beklenmedik bir çözümü olacağına inanacağım çünkü sadece oyunlarda sorun oluyor. Ve maalesef kablo çekme gibi bir imkânım yok çünkü kısa süre sonra ihtiyacım olmayacak. (Odamdayken kullandığım kısa bir kablo var)
Evet, idare etmekten veya yardım ummaktan başka yapabileceğim pek birşey yokmuş gibi görünmüyor fakat sorunun çok beklenmedik bir çözümü olacağına inanacağım çünkü sadece oyunlarda sorun oluyor. Ve maalesef kablo çekme gibi bir imkânım yok çünkü kısa süre sonra ihtiyacım olmayacak. (Odamdayken kullandığım kısa bir kablo var)