Kablosuz Bağlantıda Yüksek Ping Sorunu

LazDrovya

Megapat
Merhaba arkadaşlar.
Geçtiğimiz yaz yazlıkta superonline ile aylarca kavga etme sebebimdi. Lol oynarken bir anda 1000 civarına ulaşan ping sorunu saniyeler içinde gelişen ve sonra yok olan bir olay. Bunu tarayıcıda gezerken, video izlerken de sık sık yaşıyordum. Önce modemde sıkıntı olduğunu ve değişim talep etmemi söylediler. Ancak şimdi öğrenci evine geldiğimde ise sıkıntının modemde değil, bilgisayarımda olduğunu anladım. Çünkü evdeki diğer dizüstü bilgisayarlardan daha yeni ve daha performanslı bir bilgisayarım olmasına rağmen hem ping sorununu, hemde internette daha yavaş dolaşım sorunu yaşıyorum. Kablolu bağlandığımda bu sorunların hiçbiri yok. Ancak kablolu bağlanmakta tamamen şans işi benim için. Çünkü kabloyu bilgisayar canı isteyince görüyor. Sürücüleri güncelledim. İşletim sistemim Windows 10. Orjinal windows 8.1'den yükselttim. Dosya indirirken torrentte 3mb/sn'leri gördüm ancak aynı dakikalarda google'a girmekte zorlandım. Yardımcı olabilecek olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kablosuzda oluşan ağırlık ve ping sorunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…