Kablosuz Bağlantılarda Oyunda Ping Sorunu

slhkle34

Hectopat
Herkese iyi günler. Laptop ile CS:GO, Fortnite gibi online oyunlar oynarken ethernet kablosu takılı olmayınca ping 50 70 arasında ama 10 15 saniyede bir ping anlık 250 300 civarı olup oyun 2 3 saniye donuyor. Bunun çözümü hakkında bilgilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcıları kısmından kablosuz sürücünü güncelle. Ayrıca modem arayüzüne girip (192.168.1.1) kanal ayarını değiştir. Deneyerek en iyi kanalı bul. Tabi bu yazdıklarımla bile tam olarak sorunun çözülmeyebilir. Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Kanal ayarını değiştirerek çözülmüştü.

Aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcıları kısmından kablosuz sürücünü güncelle. Ayrıca modem arayüzüne girip (192.168.1.1) kanal ayarını değiştir. Deneyerek en iyi kanalı bul. Tabi bu yazdıklarımla bile tam olarak sorunun çözülmeyebilir. Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Kanal ayarını değiştirerek çözülmüştü.
Teşekkür ederim dostum deneyecegim.

İnternet hızım 23 Mbps civarı aynı sorun bendede oluyordu nadiren ancak dün gece CS:GO'da 4kez ağ gecikmesinden dolayı düştüm wifi bağlı iken. @1ht1baron un dediğini deniyorum şuan wifi sürücüsü güncel değilmiş sürücü indiriyorum, umarım düzelir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı