ardayvz Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Mobilde Wi-Fi kullanarak hız testi yaptığımda 110'a 13 gibi hız alıyorum fakat PC'ye geçip hız testi yaptığımda 110'a 5-6 gibi değerler alıyorum. Sebebini bulamadım maalesef. Farklı tarayıcılarda denedim yine sonuç değişmedi, sorunum nedir acaba?
Mobilde Wi-Fi kullanarak hız testi yaptığımda 110'a 13 gibi hız alıyorum fakat PC'ye geçip hız testi yaptığımda 110'a 5-6 gibi değerler alıyorum. Sebebini bulamadım maalesef. Farklı tarayıcılarda denedim yine sonuç değişmedi, sorunum nedir acaba?
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 22 Ocak 2024 #2 Donanım ile alakalı olabilir hocam. Yani sadece bağlantı şekli değil, cihazın donanımıda önemli.
ardayvz Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 xu1 dedi: Donanım ile alakalı olabilir hocam. Yani sadece bağlantı şekli değil, cihazın donanımıda önemli. Genişletmek için tıkla... Donanımımın yetersiz olduğunu nereden anlayabilirim hocam
xu1 dedi: Donanım ile alakalı olabilir hocam. Yani sadece bağlantı şekli değil, cihazın donanımıda önemli. Genişletmek için tıkla... Donanımımın yetersiz olduğunu nereden anlayabilirim hocam