Kablosuz Bluetooth cihaz bağlanmıyor

Captainpirate

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Çin'den sipariş verdiğim bir Bluetooth alıcısı vardı. Hem araba hem de PC için kullanırım diyordum. Lakin bu cihazı bir türlü bağlayamadım. Yani kısacası bu cihazı PC'de Bluetooh olarak algılatamadım. Var mı bunun bir çaresi çözümü?

Cihaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları arabanın AUX girişine takarsın direkt çalışır. PC'ler için kullanıldığını ne gördüm ne de duydum. İnternete de baktım ama bu değil de ufak USB Bluetooth cihazları varmış onlarla oluyor

Bunları arabanın AUX girişine takarsın direkt çalışır. PC'ler için kullanıldığını ne gördüm ne de duydum. İnternete de baktım ama bu değil de ufak USB Bluetooth cihazları varmış onlarla oluyor
Teşekkürler, bende alırken dikkatsizliğime geldi herhalde, kendi satış yerinde pc için kullanılabilir yazıyor ama sanırım o da arabalarda aux yerine takıldığında laptopların bağlanması için.

Bluetooth bağlantısı olmayan araç radyoları için telefonla bağlanıp auxtan müzik çalmak için kullanılıyor bu cihazlar, bilgisayarda çalışmaz zaten. PC için USB ya da PCI Express bir bluetooth adaptör almalısınız.

Bluetooth bağlantısı olmayan araç radyoları için telefonla bağlanıp auxtan müzik çalmak için kullanılıyor bu cihazlar, bilgisayarda çalışmaz zaten. PC için USB ya da PCI Express bir bluetooth adaptör almalısınınız.
USB PCI Express kullanıldığını biliyorum. Yine de teşekkürler hem araba hem de PC için şansımı denedim alırken, bende tereddüt içerisindeydim alırken zaten ama işte hızlı alınca böyle oldu işin sıkıntılı yani 1 ayda gelmesi :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı