Eşimle beraber ikimizde de Apple Watch SE ve 9 serisinin saatleri var. İkisini de tek tek şarj etmekten usandığımız için kablosuz şarj standı almaya karar verdik. Ancak standların hepsi tek saat tek telefon tek kulaklık tarzında tasarlanmış. İki saati aynı anda şarj edebilecek bir ürün Türkiye'de bulamadım.
Amazon'dan bu ürünü sipariş ettim, yasal mevzuatlar gereği ülkeye giremediği uyarısını aldım ve sipariş iptal oldu. Türkiye'de bu tarz bir cihaz kullanan ya da yol gösterecek birileri var mıdır?
Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de satılan çift Watch şarj istasyonu yok. Hep yurtdışında var fakat onlar da ne kadar kaliteli bilemiyorum. Aliexpress, Etsy gibi yurtdışı web sitelerinde çokça var.
Alırken kaliteli bir şey almaya çalışın ki ileride sorun çıkartmasın. Markası belli olmayan saçma sapan ürünlere hem paranızı vermeyin hem de cihazınızı mahvetmeyin.
En kötü ihtimalle çift Type-C çıkışı olan bir adaptöre iki şarj aletini de bağlayarak aynı anda şarj edebilirsiniz. En ucuz yollu bu şekilde olabilir. 3D baskı hizmeti veren birisinden de küçük bir şarj standı satın alırsınız, şarj cihazlarını da içine koyarsınız. Masada düzgünce duran bir stand olmuş olur.
Aşağıdaki model gibi mesela: Dual charging stand for Apple Watch