Herkese merhaba. Kablonet Netmaster Infinity 401 modem kullanıyorum. Çoğunuzun bildiği gibi kablosuz kullanımı çok kötü bir cihaz. Diğer odalarda sıkıntı yaşanıyor. Bu yüzden kablosuz olarak interneti alıp yine kablosuz olarak diğer odalara en azından bir odaya sorunsuz bir şekilde sağlayacak bir cihaz bakınıyorum. Şu anda cihaz fiyatlarını bilmediğim için bütçe belirtemiyorum ama ne kadar uygun olursa tabii ki tercihim olur. Aynı zamanda elektrik tüketimi ne kadar düşük olursa o kadar iyi, malum elektrik fiyatları ortada. Belki Black Friday indirimlerini de bekleyebilirim. Cihaz önerecek kişilerin önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.
En ucuz Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 576,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi AC1200 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 576,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kablosuz ağlarda 2.4GHz ve 5GHz frekansları vardır. Dual band cihazlar bu iki frekansı da destekler.
5GHz frekansı çok daha verimlidir ve yüksek hızları destekler. Tabi bunun için modemin, yansıtıcı ve alıcı cihazların da 5GHz uyumlu olması gerekiyor.
Kablosuz ağlarda 2.4GHz ve 5GHz frekansları vardır. Dual band cihazlar bu iki frekansı da destekler.
5GHz frekansı çok daha verimlidir ve yüksek hızları destekler. Tabi bunun için modemin, yansıtıcı ve alıcı cihazların da 5GHz uyumlu olması gerekiyor.
Tavsiye etmiş olduğunuz cihaz kablosuz olarak interneti alıp yine kablosuz olarak dağıtabiliyor öyle değil mi? Bu tarz cihazlar hakkında pek bilgim yok da.
Tavsiye etmiş olduğunuz cihaz kablosuz olarak interneti alıp yine kablosuz olarak dağıtabiliyor öyle değil mi? Bu tarz cihazlar hakkında pek bilgim yok da.