Kablosuz, delikli mouse önerisi

KOZBEY22

Centipat
Daha fazla  
Piyasayı bilmiyorum o yüzden bütçe belirtmedim hatta genel olarak fare bilgim az. Özellik olarak kablosuz çok rahat bence ama geçikme falan yapar mı acaba bilgim yok. Biri bilgilendirse güzel olur geçikmiyorsa kablosuz öneri verirseniz güzel olur. Bu delikliler var güzel duruyor el terletmeyi azaltır. Hafifler. Ama eksileri varsa kötüyse bilgilendirirsiniz. Onun dışı bir özellik bilmiyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasayı bilmiyorum o yüzden bütçe belirtmedim hatta genel olarak fare bilgim az. Özellik olarak kablosuz çok rahat bence ama geçikme falan yapar mı acaba bilgim yok. Biri bilgilendirse güzel olur geçikmiyorsa kablosuz öneri verirseniz güzel olur. Bu delikliler var güzel duruyor el terletmeyi azaltır. Hafifler. Ama eksileri varsa kötüyse bilgilendirirsiniz. Onun dışı bir özellik bilmiyorum zaten.
Wl mouse ürünlerine bak.

Gecikme yapmaz, merak etmeyin. Delikli olması doğal olarak içine daha fazla toz almasını sağlıyor. Bazıları da rahat edemiyor.

Hafif olması bir yana eliniz çok terlemiyorsa bence delikli almayın. Toz ve kire karşı çok daha dayanıksızlar ve kazara üstüne bir şey sıçrarsa bozulma ihtimali yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı