Matcha Red Bean 3098B Plus, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
www.gaming.gen.tr
Numpad'li olması önemli ve en azından keycaps ile Türkçeye çevirebileceğim bir klavye bakıyorum.
Kulaklık olarak da Barracuda'ya da Barracuda X almayı düşünüyorum. Şarj süresini önemsediğim için Barracuda X alabilirim ama fiyat farkı 1000 TL'ye kadar çıktığı için bilemiyorum ki Barracuda daha çok da övülüyor kararsızım bu tarafta da. Şarj süresi ve rahatlık en önem verdiğim konu ses kalitesi ve mikrofonu da kötü olmadığı sürece her türlü öneriye açığım.
Mouse olarak Temu'dan AJ159 alacaktım ama dünden beri indirimi olmuyor. 1500-3000 TL bandına da bir mouse düşünüyorum AJ159'u alamazsam. Scyrox v8'e kadar çıkabilirsem alırım muhtemelen fazlasıyla öneriliyor gibi. 2000 civarına önerilen çok mouse var kafam karışık o tarafta. Tutuş şeklim hiçbirine tam benzemiyor gibi ama yine en yakın olan claw.
Kulaklık ve Klavye olarak hangisini önerirsiniz? Kulaklıkta C2, C3 Wireless ve Barracuda X arasındayım, klavyede de yukarıda attığım iki modelden birini tercih edeceğim muhtemelen. Mouse olarak düz R1 SE+ alsam çok büyük kaybım olur mu?
Havit Gamenote H2002P Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Klavye boyut olarak ne olacaktı?
Mouse olarak arttırabilirseniz şunu alabilirsiniz.
Havit Gamenote H2002P Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.