Entromialpemp

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 20 gün sonra Apex Pro Mini Wireless alacağım ve mouse, kulaklık, klavye tüm ekipmanlarım kablosuz olacak. Tanıdığım birisi kablosuz şeyler işlemciye yük bindirir FPS kaybı yaşarsın demişti bu doğru mu?

Gecikme yapar. Kablosuz ekipmanlar, bilgisayarın FPS'ini falan düşürmez ama mouse, klavye, kulaklık falan daha gecikmeli çalışır diye biliyorum.

Hayır o bilgiler doğru değil. Sadece kabloluya göre aynı performansı vermez, çok ufak gecikme yaşayabilirsiniz. Birisi çekim gücüyle hareket ediyor, birisi ise direkt aktarıyor. Saf girdi süresi gibi.

Kullandığım 2 ekipman kablosuz (Wireless). Gecikme vb kasma donma sorun yaşamadım hiç.

Bu yorumlardan ayrı olatak her bir donanım için eğer farklı markalarsa eğer yazılım kurman ve sürekli arka landa çalışmaları gerekebilir. EĞer sistmeinde yeterli ram ve işlemci varsa çok da abartılacak bir etki etmez ama yine de etkisi olacaktır. Ayrıca etrafında kablosuz bağlantı kuran ekipmanlar arttıkça elbet birbirini etkileme durumları olacaktır. Ama 3 4 ekipman da sorun olmaz. Bu arada gecikme olur diyen arkadaşlar haklılar ama kabloluyla aynı performansı veren kablosuz ürünler var elbette.

Tüm ekipmanlarım steelseries ve yakın zamana kadar hepsi kablosuzdu. Şu anda ise sadece klavyem kablolu. Bu zamana kadar herhangi bir gecikme, takılma, donma vs yaşamadım.

Ekipmanlarım SteelSeries. Mouse Aerox 3, kulaklık Arctis 7+ ve dediğim gibi alacağım klavyede Apex Pro Mini Wireless olacak ve şu ana kadar mouse ve kulaklığımda hiçbir gecikme yaşamadım.

Gecikme yapar. Kablosuz ekipmanlar, bilgisayarın FPS'ini falan düşürmez ama mouse, klavye, kulaklık falan daha gecikmeli çalışır diye biliyorum.

Gecikme yaşamadım dediğim gibi hiç.

FPS düşüşü yaşamazsın ama gecikme olur.

Hayır o bilgiler doğru değil. Sadece kabloluya göre aynı performansı vermez, çok ufak gecikme yaşayabilirsiniz. Birisi çekim gücüyle hareket ediyor, birisi ise direkt aktarıyor. Saf girdi süresi gibi.

Mouse 4000 Hz ise yük bindirir. Programdan 1000 Hz'ye ayarlarsın.

Kullandığım 2 ekipman kablosuz (Wireless). Gecikme vb kasma donma sorun yaşamadım hiç.

Tüm ekipmanlarım SteelSeries ve yakın zamana kadar hepsi kablosuzdu. Şu anda ise sadece klavyem kablolu. Bu zamana kadar herhangi bir gecikme, takılma, donma vs yaşamadım.

Ekipmanlarım SteelSeries. Mouse Aerox 3, kulaklık Arctis 7+ ve dediğim gibi alacağım klavyede Apex Pro Mini Wireless olacak ve şu ana kadar mouse ve kulaklığımda hiçbir gecikme yaşamadım. Yazdım kimseye bildirim gitmemiş sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…