Kablosuz F/P fare ve klavye önerisi

Bütçe
4.500

werdexm

Femtopat
Daha fazla  
Maalesef mouse ve klavyelere çok hakim olmadıgım için fazla bilgim yok. Kablosuz F/P mouse ve klavye önerisi yapar mısınız? Klavye sessiz önceligimdir şu anki klavyemde membran bir klavye zaten ufaktan yaza dogru kablosuza geçmek istiyorum. Fiyat konusunda toplam 4.5k yı geçmeyecek şekilde olursa süper olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bune hocam

İkisinden biri alınabilir.

Klavye kablosuz değil hocam sizi bozar mı?
Bozarsa başka bir öneri yapacağım.

Genelde 4.5k gibi bir fiyata mekanik isterler diye düşünüyorum hocam

Sesi çok rahatsız etmeyecek sekılde olacaksa neden olmasın

Bune hocam

İkisinden biri alınabilir.

Klavye kablosuz değil hocam sizi bozar mı?
Bozarsa başka bir öneri yapacağım.

Klavye bozar hocam maalesef masam sıkıntı cıkarıyor, kablolu ne varsa degıstırmek ıstıyorum /:

Glorious Model D Minus Kablosuz Mat Beyaz Orta/küçük El Oyuncu Mouse Glo-ms-dmw-mwFiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bi mause buldum

Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol klavyeyi de bunu buldum hocam

Son düzenleme:

Klavye bozar hocam maalesef masam sıkıntı cıkarıyor, kablolu ne varsa degıstırmek ıstıyorum /:

Glorious Model D Minus Kablosuz Mat Beyaz Orta/küçük El Oyuncu Mouse Glo-ms-dmw-mwFiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bir mouse buldum

Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol klavyeyi de bunu buldum hocam

Klavyeyi boş verip fareye bakabilirsiniz fareler gayet kalitelidir.

Klavye olarak da bunu öneririm.

Glorious Model D Minus Kablosuz Mat Beyaz Orta/küçük El Oyuncu Mouse Glo-ms-dmw-mwFiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bi mause buldum

Glorious alıcaksanız model D almayın farenin sol veya sağ tıkında kronik sorun yaratıyor bir süre sonra

Klavyeyi boş verip fareye bakabilirsiniz fareler gayet kalitelidir.

Klavye olarak da bunu öneririm.

Glorious alıcaksanız model D almayın farenin sol veya sağ tıkında kronik sorun yaratıyor bir süre sonra
Yanıtlar için teşekkürler hocam degerlendırıcem hepsını sağolun. Konudan bagımsız başka bişey sormak istiyorum işlemcim i5 13400f stock sogutucu ile kullanıyorum 73 derece falan takılıyor sıvı sogutma düşünüyordum ama klavye ve mause alacagım için bütcem yetmıyor kule tipi fan mı almalıyım yoksa stockla devam edıp sonradan sıvı sogutmamı gecmelıyım

Yanıtlar için teşekkürler hocam degerlendırıcem hepsını sağolun. Konudan bagımsız başka bişey sormak istiyorum işlemcim i5 13400f stock sogutucu ile kullanıyorum 73 derece falan takılıyor sıvı sogutma düşünüyordum ama klavye ve mause alacagım için bütcem yetmıyor kule tipi fan mı almalıyım yoksa stockla devam edıp sonradan sıvı sogutmamı gecmelıyım
Normalde kule tipi her türlü yeterde görsel bi güzellik olsun diye istiyorum sıvı sogutmayı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı