Kablosuz fare mouse pad üzerinde çalışmıyor

norven

Picopat
Arkadaşlar yeni bir kablosuz fare aldım fakat mouse Pad'in üzerinde çalışmıyor. Normal masada çalışıyor, neden böyle oluyor?

Mouse'un altını kaldırdığın zaman altta bir optik var şeffaf bir yerin arkasında onda bir sıkıntı var demek. Nasıl çözülür bilmem bence iade et.

Mouse'un altını kaldırdığın zaman altta bir optik var şeffaf bir yerin arkasında onda bir sıkıntı var demek. Nasıl çözülür bilmem bence iade et.

Alalı 2 hafta oldu aslında, iade ya da değişim yaparlar mı?

Arkadaşım bu tarz sorun yaşamıştı. Mouse pad siyah olduğu için çalışmıyor. Farklı renk mouse pad kullanınca çözüldü demişti. Çözüm olur mu bilmiyorum.

Arkadaşım bu tarz sorun yaşamıştı. Mouse pad siyah olduğu için çalışmıyor. Farklı renk mouse pad kullanınca çözüldü demişti. Çözüm olur mu bilmiyorum.

Siyah rengi soğurmuyor mu demek istedin? Bilmiyorum bana mantıksız geldi.

@norven
Bu sorunu arkadaşım yaşamıştı. Bana dediği zaman saçma gelmişti ama kendisi bu yöntemle çözüme kavuşmuştu. İse yarayacağı konusunda emin değilim. Denemekten zarar gelmez bence.

@norven
Bu sorunu arkadaşım yaşamıştı. Bana dediği zaman saçma gelmişti ama kendisi bu yöntemle çözüme kavuşmuştu. İse yarayacağı konusunda emin değilim. Denemekten zarar gelmez bence.

Neyse yarın bakarım yeni bir tane. Cevabın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…