Lamzu alabilirsin diye düşünüyorum.Merhaba. HyperX Haste mouse almıştım o muhtemelen iade olacak ve 2000TL para gelecek. Bir 2000 de ben eklerim üstüne 4000 civarına yeni bir mouse bakıyorum. Kablosuz olacak, beyaz olacak ve bir tık büyük olacak. Elim 19cm buna uygun önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba. HyperX Haste mouse almıştım o muhtemelen iade olacak ve 2000TL para gelecek. Bir 2000 de ben eklerim üstüne 4000 civarına yeni bir mouse bakıyorum. Kablosuz olacak, beyaz olacak ve bir tık büyük olacak. Elim 19cm buna uygun önerilerinizi bekliyorum.
Kesinlikle Lamzu bak.
Palm tutuyorsan ATK Z1 kesinlikle.
Claw tutuyorsan 4400₺'ye Lamzu Maya X öneririm. Ya da bütçeyi zorlamadan ATK X1.
Lamzu alabilirsin diye düşünüyorum.
Bunların farkı nedir? 3950 ve 8000hz çoğu ama fiyat farkı baya var.ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
8000Hz gereksiz geliyor bana 4k yeter öyle bir model varsa. Çünkü işlemciyi de yorar 8000hz.Bunların farkı nedir? 3950 ve 8000hz çoğu ama fiyat farkı baya var.
Hocam farkı şarj süresi, 8k doğruluğu ve stabilliği gibi değişiyor hatta Lamzu özel optik Omron switch kullanıyor, Lamzu 12 gram daha hafif vesaire gibi.Bunların farkı nedir? 3950 ve 8000hz çoğu ama fiyat farkı baya var.
8000Hz gereksiz geliyor bana 4k yeter öyle bir model varsa. Çünkü işlemciyi de yorar 8000hz.
8000HZ veriyor diye kullanmak zorunda değilsin. Daha düşükte kullanırsın. Bütçene göre önerdim ben.Bunların farkı nedir? 3950 ve 8000hz çoğu ama fiyat farkı baya var.
8000Hz gereksiz geliyor bana 4k yeter öyle bir model varsa. Çünkü işlemciyi de yorar 8000hz.
Teknik olarak aynı fare üçüde. Ağırlık, şekil ve kalite farkı var. Lamzu en başarılı markalardan biri. ATK orta bütçenin en iyilerinden. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok. Lakin bütçe yetiyorsa Lamzu alınır.Bunların farkı nedir? 3950 ve 8000hz çoğu ama fiyat farkı baya var.
ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kesinlikle Lamzu bak.
8000Hz veriyor diye kullanmak zorunda değilsin. Daha düşükte kullanırsın. Bütçene göre önerdim ben.
Teknik olarak aynı fare üçüde. Ağırlık, şekil ve kalite farkı var. Lamzu en başarılı markalardan biri. ATK orta bütçenin en iyilerinden. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok. Lakin bütçe yetiyorsa Lamzu alınır.
Cihazlar 8K dongle ile geliyor üçüde. 1K kullansanız bile 8K dongle kaliteli olduğu için 1K dongle ile 1K almaktan daha performanslı çalışıyorlar. Polling rate bakmanız gereken en son şey farede.