Kablosuz fare önerisi

5000TL bütçe ile bence gayet iyi bir mouse.

G PRO X Superlight 2 önerir misin?

G PRO X'ler Razer Viper'lar gibi gibi fareler bence marka ve reklamlardan dolayı şişirilmiş kalitesiz balon mouseler. Pro liglerde çok kullanılıyor diye kaliteli değil. ATK, Lamzu, wl gibi markalara yönelmen daha iyi. Aslında bakarsan 3K mouse ile 5K mouse da aynı özellikleri, aynı sensörleri taşıyor. Bence tek bakılması gereken nokta malzeme kalitesi ve batarya ömrü ve en önemlisi shape. Gerisi zaten çoğu orta/üst sınıf mouselarda birebir aynı oluyor. Ben wraithten Z1 Pro Max aldım. Berbat politikaları olmasına rağmen dağıtma işi onlarda. 2 gün sonra kutusunu açacağım bakalım nasıl olacak.

Wraith'den bir şey almak istemiyorum. Üründe sorun olduğunda karşımda güvenilir bir firma bulmak istiyorum.

Bu adamlar sadece dandik ürün üretmiyorlar üretseler piyasada tutunamazlar hocam. Okadar da 1 tık abartı oluyor hocam.

Tekrar atıyorum bunu alabilirsiniz.

Hocam sizi de rahatsız ediyorum mazur görün ama bir sorum daha var Logitech garantisi falan çok övülen bir marka bir sorun olduğunda sıfırını vermeleri vb. E-spor camiasını da bayağı takip eden biri olarak bu sene en iyi oyuncu seçilen donk ve 2. seçilen monesy falan G PRO X Superlight 2 kullanıyorlar. Sonuçta milyonluk turnuvalarda oynuyorlar ve kötü bir ürünü sırf sponsor diye kullanacaklarını zannetmiyorum. Eğer güzel bir mouse ise Logitech'i alabilirim gibi geliyor, siz ne düşünürsünüz?

Hocam onların onu kullanma nedeni tamamıyla sponsor.

E-sporcuların BenQ monitör kullanması gibi çünkü BenQ tüm turnuvalara monitör sağlayan taraf haliyle alışkanlık gitmesin diye aynı yönden devam ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…