Kablosuz fare önerisi

Peki Asus büyük el için uygun olur mu sizce? 19cm palm tutuyorum genelde.

Superlight 2'de çok fazla kalite kontrol sorunu var beyazı sararma yapar siyahında soyulma ve parlama görülür. Eğer parlama veya sararma önemli değilse sizin için alınabilir. Ben öneremem.

Peki ASUS büyük el için uygun olur mu sizce? 19cm palm tutuyorum genelde.

Zaten tam sizin gibi kullanıcılar için hocam

Eğer tek sorun sararma ise düşünebilirim fakat plastiği falan adi bir hissiyatı varsa istemem açıkçası.

Eğer tek sorun sararma ise düşünebilirim fakat plastiği falan adi bir hissiyatı varsa istemem açıkçası.
Çok kaliteli değil hocam yani.

Bide yani palm tutuşa en uygunları her zaman ergolardır. Rahat etmeme ihtimaliniz de var o mouse ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam.

Wraith'den bir şey almak istemiyorum. Üründe sorun olduğunda karşımda güvenilir bir firma bulmak istiyorum.
Ürün sorun olursa sıkıntı oluyor haklsınız. Ben Atk z1 pro max aldım. Açtım kutuyu bugün sorunsuz memnunum. Ama bir sorun çıksaydı eğer sanırım üzülecektim.

Ürün sorun olursa sıkıntı oluyor haklsınız. Ben ATK Z1 Pro Max aldım. Açtım kutuyu bugün sorunsuz memnunum. Ama bir sorun çıksaydı eğer sanırım üzülecektim.

Viper V3 Pro siparişi verdim Amazon'dan umarım memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…