J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.224 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 PC kapalıyken fare şarj olmuyor anakartımın böyle bir desteği var mı bilmiyorum. Anakart modeli Foxconn 2abf. Eğer yok ise alternatif nereden şarj edebilirim fare kutusunda adaptör ile şarjın önerilmediği yazıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
PC kapalıyken fare şarj olmuyor anakartımın böyle bir desteği var mı bilmiyorum. Anakart modeli Foxconn 2abf. Eğer yok ise alternatif nereden şarj edebilirim fare kutusunda adaptör ile şarjın önerilmediği yazıyordu.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.201 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2025 #2 Jezo dedi: PC kapalıyken fare şarj olmuyor anakartımın böyle bir desteği var mı bilmiyorum. Anakart modeli Foxconn 2abf. Eğer yok ise alternatif nereden şarj edebilirim fare kutusunda adaptör ile şarjın önerilmediği yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Adaptörle şarj edilmez. En iyisi PC açıkken şarj etmek olur. Ayrıca yani yeni nesil farelerde hızlı şarj özelliği var 1 saate fulleniyor. Yani akşam takıp sabah sarjdan çıkartayım dersen büyük ihtimal bataryaya zarar verirsin.
Jezo dedi: PC kapalıyken fare şarj olmuyor anakartımın böyle bir desteği var mı bilmiyorum. Anakart modeli Foxconn 2abf. Eğer yok ise alternatif nereden şarj edebilirim fare kutusunda adaptör ile şarjın önerilmediği yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Adaptörle şarj edilmez. En iyisi PC açıkken şarj etmek olur. Ayrıca yani yeni nesil farelerde hızlı şarj özelliği var 1 saate fulleniyor. Yani akşam takıp sabah sarjdan çıkartayım dersen büyük ihtimal bataryaya zarar verirsin.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 Jezo dedi: PC kapalıyken fare şarj olmuyor anakartımın böyle bir desteği var mı bilmiyorum. Anakart modeli Foxconn 2abf. Eğer yok ise alternatif nereden şarj edebilirim fare kutusunda adaptör ile şarjın önerilmediği yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Uyku modu ile şarj edebilirsin.
Jezo dedi: PC kapalıyken fare şarj olmuyor anakartımın böyle bir desteği var mı bilmiyorum. Anakart modeli Foxconn 2abf. Eğer yok ise alternatif nereden şarj edebilirim fare kutusunda adaptör ile şarjın önerilmediği yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Uyku modu ile şarj edebilirsin.