Kablosuz fare tavsiyesi

Bütçe
1000₺ - 1500₺
Switch farkı var muhtemelen. Bir de yüzey farkını hissedebilirsiniz fark var ise pek bilgileri yok gibi, ekstra olarak dışarıdan alındığı için fiyat farkı oluyor sanırım.
Teşekkürler hocam. Darmoshark M3'ü tercih ettim. Yarın sipariş geçeceğim.

Gelince bilgilendirirseniz iyi olur. Bende haftaya sipariş geçerim muhtemelen.
Tabiki hocam buradan bilgilendiririm sizi.

Gelince bilgilendirirseniz iyi olur. Bende haftaya sipariş geçerim muhtemelen.
Az önce 250 tl zam geldi İndirimlerle birlikte 39$ civarına satıldığını gördüm. Şuan tekrar değerlendireceğim.

Son düzenleme:
Tabiki hocam buradan bilgilendiririm sizi.

Az önce 250 tl zam geldi İndirimlerle birlikte 39$ civarına satıldığını gördüm. Şuan tekrar değerlendireceğim.
Daha fazlasını vermem gibi. Çok talep gördüğü için çıkmıştır.

Daha fazlasını vermem gibi. Çok talep gördüğü için çıkmıştır.
Evet daha fazlası verilmez. Yanılmıyorsam 10-20 nisandan sonra çıkış yapılacağı ibaresini kaldırıp,stoğa girdiler ürünü. Onunla birlikte'de fiyat arttırımı yaptılar. 10 gün daha erken geleceğini düşünürsek hala alınabilir galiba ya.

Daha çıkacağını zannetmiyorum. Çıkar ise, az daha verip XM2we alırım. Şu an alınabilir. 2 haftaya verilir kargoya.

Daha çıkacağını zannetmiyorum. Çıkar ise, az daha verip XM2we alırım. Şu an alınabilir. 2 haftaya verilir kargoya.
Fiyat arttırımına gittiklerini görünce fikir değiştirip, Fury Z almaya karar verdim hocam. Teşekkürler yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…