Kablosuz fareye geçmek mantıklı mı?

Bütçe
2000

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Kablolu Mouse'lar beni kablolarından dolayı rahatsız ettiği için oyun vs oynarken veya günlük olarak fareyi kullanırken kabloları tam ayarlayamıyorum ve fareyi aşağıya çektikleri için rahat edemiyorum. Mouse'de zaten o kadar iyi değil ve kablosuz fareye geçmek istiyorum.
Mesela kaç saatte şarj olurlar? Ve ömürleri uzun olur mu?
Kullanan kişiler yardım edebilirse sevinirim.
2 bin 500 liraya kadar bütçem var kablosuz mouse önerisi yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

VGN Dragonfly F1 Pro modeline bakabilirsiniz. Yanında 4K dongle da alınca o fiyatlara denk geliyor. Wraith e-Sports üzerinden almıştım ben. 2 yıl garanti de veriyorlar. 49 gr çok hafif. İnceleyebilirsiniz. Ben memnunum.

VGN Dragonfly F1 Pro modeline bakabilirsiniz. Yanında 4K dongle da alınca o fiyatlara denk geliyor. Wraith e-sports üzerinden almıştım ben. 2 yıl garanti de veriyorlar. 49 gr çok hafif. İnceleyebilirsiniz. Ben memnunum.

Eyvallah hemen bakıyorum.

VGN Dragonfly F1 Pro modeline bakabilirsiniz. Yanında 4K dongle da alınca o fiyatlara denk geliyor. Wraith e-sports üzerinden almıştım ben. 2 yıl garanti de veriyorlar. 49 gr çok hafif. İnceleyebilirsiniz. Ben memnunum.

Gerçekten güzel mouse net bunu alacağım gibi duruyor çoğu yerde önerilmiş.

Hocam kabloyu aşşağı sarkıtmak yerine ayarınca sabitleyince varlığı belli olmuyor bile. Eğer denemediyseniz bant yada yapışkan tarzı birşeyle mouse hareketinize yeterli yer bırakacak şekilde kabloyu sabitleyip deneyin derim.

Şarjı uzun gidiyor genelen, hiç kablo zedelendi yük oldu vs derdi yok. Geçenlerin yaptığı mantıklı ama onun için ayrı bi bütçe ayırmış olmak lazım işte.

Eyvallah hemen bakıyorum.

Gerçekten güzel mouse net bunu alacağım gibi duruyor çoğu yerde önerilmiş.

Şimdi baktım Wraith üzerinde stok kalmamış, ben aldığımda sadece Wraith satıyordu. Stok bulabilirseniz öneririm. Sadece garanti sağlayan bir yerden almanızı öneririm. Üretici Çin olduğu için eğer arıza durumu yaşanırsa bir sorundan ötürü uğraştırabilir servis bulunması.

Hocam kabloyu aşağı sarkıtmak yerine ayarınca sabitleyince varlığı belli olmuyor bile. Eğer denemediyseniz bant ya da yapışkan tarzı bir şeyle mouse hareketinize yeterli yer bırakacak şekilde kabloyu sabitleyip deneyin derim.

Doğru düzgün masa veya doğru düzgün setup yok şu anlık o yüzden yapamam muhtemelen.

Kablolu'dan kablosuz fareye geçmek gerçekten büyük rahatlık veriyor. Haste 2 Wireless önerebilirim, fiyatı şu anda 2600TL'lere düşmüş durumda. Yaklaşık 1 yıl kadar önce 2800TL'ye almıştım, şu anki fiyatlar gerçekten iyi gibi geldi. Üründen bahsetmem gerekirse, yapı olarak gerçekten kaliteli. DPI sapması olduğunu söyleyenler vardı ilk aldığım dönemlerde ancak ben sadece Assetto Corsa oyununda birkaç kere yaşadım, onun dışında 1 yılda hiç yaşamadım. Scroll'unun sorunlu olduğu söyleniyordu, yine 1 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım. İçinden yedek skatez ve kavrama bantları da çıkıyor, ileride çıkartıp taktığınızda veya işlevini yitirdiğinde HyperX'e mail atarak yenilerini isteyebiliyorsunuz, hemen gönderiyorlar. Hem marka desteği itibarıyla hem de kalite bakımından önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı