st. uz Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Kablosuz mouse üzerindeki on/off tuşunu kapalı hale getirmenin pil ömrüne faydası var mı?
Mehmet Fatihcan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2021 #4 Ben kendim off konumuna hiç almadım epeydir de pil değiştirmiyorum. Çok sık kullanmadığımdan olabilir belki ama gözle gözlemleyebildiğim bir durum olmadı. Varsa testi nette bakmak lazım.
Ben kendim off konumuna hiç almadım epeydir de pil değiştirmiyorum. Çok sık kullanmadığımdan olabilir belki ama gözle gözlemleyebildiğim bir durum olmadı. Varsa testi nette bakmak lazım.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 4 Mayıs 2021 #5 Bir süre kullanmayınca otomatik kendisini kapatıyor. O tuşla oynamanı tavsiye etmiyorum. Bozabilirsin.
Bir süre kullanmayınca otomatik kendisini kapatıyor. O tuşla oynamanı tavsiye etmiyorum. Bozabilirsin.