Kablosuz Gaming mouse önerisi

Hocam bir daha indirim görürseniz buradan mesajımı alıntılar mısınız? Ben de aynı şekilde görürsem alıntılarım sizin mesajınızı.
Hocam iyi akşamlar, ürün tekrar indirimde. Stok bitmeden alabilirsiniz. Ben sipariş verdim az önce.
@UmuT_35

Yüksek DPI'dan kasıt nedir? 2000-3000? Yani kalkıp 8-9 binde oynadığınızı düşünmüyorum. Çoğu kablosuz oyuncu faresi, minimum 8 bin DPI'a sahip. Asıl olay Click latency. Sonuçta fareyi rekabetçi oyun için istiyorsunuz. Azıcık fazla gecikme var diye, rakibi görüp sol klik basıp daha mermi çıkmadan öldüğünüzde "sıktım ama ben!" gibisinden serzenişlere yol açmasın alacağınız fare.

Basilisk X HyperSpeed tercih edilebilir FPS oyunları için mesela. Glorious Model O yine aynı şekilde. Düşük gecikmeye sahip. Aerox 3 Wireless düşünebilirsiniz. (Aerox 3 için skatezleri PTFE değil diyorlar ama SteelSeries'in kendi sitesinde PTFE diyor. Aerox 3 2022 Wireless için ise virgin-grade PTFE diyor.) Bu üç ürünü değerlendirebilirsiniz.

Hocam Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum çok ağır bileği yoruyor onun dışında güzel mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı