EGEMEN_IIII
Centipat
Daha fazla
Bütçe ve tutuş şeklin nedir hocam?Şu anda Rival 3 kullanıyorum.
Aklımda Superlight var ama bazı yerlerde fiyatını hak etmiyor diye gördüm.
Sonradan Wraith ninjutsu sora gördüm.
Ondan sonra da Wraith alınmaz garantisi çok kötü denmiş.
Kısacası bana hafif kablosuz mouse lazım Valorant PUBG vb. rekabetçi oynuyorum.
Şu anda Rival 3 kullanıyorum.
Şu anda Rival 3 kullanıyorum.
Superlight 2 kullanıyorum. Bütçen varsa tavsiye ederim. 60 gram.
Claw ve fingertip tutuyorum Ajazz markasına baktım ama güvenilir gelmedi şikayetler var çok bilindik markada değil.
Bütçe maksimum 4500 çok zorlarsam Max 5
Claw ve fingertip tutuyorum Ajazz markasına baktım ama güvenilir gelmedi şikayetler var çok bilindik markada değil.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Darmoshark M5 Pro Wireless Mouse (fingertip için özel üretim daha cok)
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Bütçen fazla olsa da uygun ve kaliteli sayılabilecek fareleri da ekledim. Wraith'in garanti konusu tartışılır, sorun yaşayan da çok yaşamayan da çok. O yüzden o konuda senin tercihine kalıyor, eğer Wraith garantisine güvenmiyorsan Gaming gendeki seçeneklerden düşünebilirsin.