Kablosuz hafif mouse önerisi

Scyroxu forumda kullanan baya kişi var, sorun yaşayan illaki olmuştur, hiç yok demek doğru olmaz ama kullananların geneli memnun hocam.

Diğerleri bizim forumda scyroxa göre daha az kullanılıyodur ama yabancı forumlarda onların da yorumları gayet iyi. Donanımları da iyi zaten, o konuda şüphe yok.

Şuanda kafamda kesin olarak 2 mouse var

Ninjutsu sora v2 VS scyrox v6
Hangisi daha iyidir

Şuanda kafamda kesin olarak 2 mouse var

Ninjutsu sora v2 VS scyrox v6
Hangisi daha iyidir
Donanım olarak ikisi de yeterli aslında. Sora 3395 kullanıyor, Scyrox 3950 kullanıyor sensör olarak ama ikisi arasında öyle dağlar kadar fark yok. Sensör harici donanımsal olarak çok farkları yok gibi duruyor hocam.

Bir de 4khz / 8khz bence çok önemli değil ama sen yine de olsun istiyorsan sora v2 de ayrı olarak dongle alman gerek, Scyrox da direkt mouse ile beraber 8khz kullanabileceğin dongle geliyor.

Son olarak claw tutuş için daha çok V8 öneriyorlar ama sana hangisi rahat geliyorsa onu al. Sadece bilgin olsun diye söyledim.

Claw ve fingertip kullanıyorum ama Scyrox ilk defa duydum bu yüzden çok güvenemiyorum ama aynı kalitede ise ve hemen bozulmicaksa V6 alırım.

Claw ve fingertip kullanıyorum ama Scyrox ilk defa duydum bu yüzden çok güvenemiyorum ama aynı kalitede ise ve hemen bozulmicaksa V6 alırım.
Dediğim gibi hocam forumda baya kullanan gördüm, sorun yaşayan çok çok nadir olmuştur.
@Mantar09 hocam scyrox kullanmıştı diye hatırlıyorum, kendisi ürün hakkında daha iyi yardımcı olabilir size.

@EGEMEN_IIII Hocam scyrox hakkında skatezler dışında bir sorun yaşayan görmedim. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Skatezleri çok kaliteli değil muhtemelen ama wraithten 300-400 TL'ye dot skatez alıp onu da çözersin. Bunun harici gayet güzel bir mouse.

Son düzenleme:
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…