Kablosuz hoparloru bilgisayarda kullanmak mümkün mü?

JrWhite

Decipat
Merhaba arkadaşlar. Benim bir kablosuz hoparlörüm var bunu kablo kullanarak bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Fakat hangi kabloları sahip olmam gerektiğini bilmiyorum. Bilgisayarımda dongel yok zaten kablosuz kullanmak istemiyorum. Gücü bilgisayardan çekerken ayni zamanda ses versin istiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Görselde hoparlorun hangi çıkışları sahip olduğu gozukuyor.

Yalnızca Aux girişi var. Bilgisayarın kulaklık çıkışını bağlayabilirsin. Güç için de 1 adet USB kullanman gerek. Yani 1 AUX kablosu 1 de USB kablosu lazım.

AUX girişi var hoparlörün daha ne? Bilgisayarcıya gidin, AUX kablosu istediğinizi söyleyin. Birini oradaki deliğe, birini de telefonun kulaklık girişine takın.

Yalnızca Aux girişi var. Bilgisayarın kulaklık çıkışını bağlayabilirsin. Güç için de 1 adet USB kullanman gerek. Yani 1 AUX kablosu 1 de USB kablosu lazım.
Tamam yani 1 tane kendi sarz kablosu veya usb-usb. Ses icin de aux-aux kablosunu takarsam bilgisayara olur degil mi?

AUX girişi var hoparlörün daha ne? Bilgisayarcıya gidin, AUX kablosu istediğinizi söyleyin. Birini oradaki deliğe, birini de telefonun kulaklık girişine takın.
Peki bataryadan degil de gücü bilgisayardan almasının yolu var mi?

Tamam yani 1 tane kendi sarz kablosu veya usb-usb. Ses icin de aux-aux kablosunu takarsam bilgisayara olur degil mi?

Peki bataryadan degil de gücü bilgisayardan almasının yolu var mi?

Evet yeter.

AUX kablosu takılıyken ben kulaklığıma ayrıca güç bağlamıyorum, ya da şarj etmiyorum. Modele göre değişir ama.

Evet yeter.

AUX kablosu takılıyken ben kulaklığıma ayrıca güç bağlamıyorum, ya da şarj etmiyorum. Modele göre değişir ama.
Evet zaten bataryası var ama ben bataryadan yesin istemiyorum ben bilgisayar hoparlörü gibi kullanacağım.sadecr masa ustu.

Evet zaten bataryası var ama ben bataryadan yesin istemiyorum ben bilgisayar hoparlörü gibi kullanacağım.sadecr masa ustu.

Ben öyle kullanıyorum işte. Şu an arkadan şarjı %0 kulaklıktan müzik dinliyorum. Elbette AUX kablosuyla.

Hocam bende de o tip bir ürün var. DualSense 5 üzerindeki AUX deliğine taktım ve saatlerce oyun oynamıştım. DualSense'nin şarjı normalden daha hızlı gitmişti. Yani sizde ek kablo olmadan kullanmanız gerekir.

Hocam bende de o tip bir ürün var. DualSense 5 üzerindeki AUX deliğine taktım ve saatlerce oyun oynamıştım. DualSense'nin şarjı normalden daha hızlı gitmişti. Yani sizde ek kablo olmadan kullanmanız gerekir.

Şarj edilebilir cihazlarda AUX kablosu gücü cihazdan çeker. Aslında masaüstünde de öyle ama tabi orada fişe bağlı bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…