A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Eylül 2022 #1 Bu model nasıldır? Ses kalitesi gecikme vs. kullanan var mı? Kablosuz modelden bahsediyorum.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Çok iyi memnunum al direkt. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Eylül 2022 #3 GtXLaerL dedi: Çok iyi memnunum al direkt. Genişletmek için tıkla... Dip ses vs. var mı? FPS oyunların gecikme var mı?
GtXLaerL dedi: Çok iyi memnunum al direkt. Genişletmek için tıkla... Dip ses vs. var mı? FPS oyunların gecikme var mı?
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 Abdullah_Kadir dedi: Dip ses vs. var mı? FPS oyunların gecikme var mı? Genişletmek için tıkla... Knk zaten fps oyunları için dip ses yok oyunlarda iyi ses kasılıyor. YouTube test viedolarını bulabilirsin kafana takılmasın.
Abdullah_Kadir dedi: Dip ses vs. var mı? FPS oyunların gecikme var mı? Genişletmek için tıkla... Knk zaten fps oyunları için dip ses yok oyunlarda iyi ses kasılıyor. YouTube test viedolarını bulabilirsin kafana takılmasın.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Eylül 2022 #5 GtXLaerL dedi: Knk zaten fps oyunları için dip ses yok oyunlarda iyi ses kasılıyor. YouTube test viedolarını bulabilirsin kafana takılmasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
GtXLaerL dedi: Knk zaten fps oyunları için dip ses yok oyunlarda iyi ses kasılıyor. YouTube test viedolarını bulabilirsin kafana takılmasın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #6 Abdullah_Kadir dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü yaparsanız memnun olurum iyi akşamlar diliyorum.
Abdullah_Kadir dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü yaparsanız memnun olurum iyi akşamlar diliyorum.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Eylül 2022 #7 Aldım arkadaşlar.