B burak014 Kilopat Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 16 4 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar internet paylaşımıyapmak istiyorum. Yeni ağ kur diyorum, ilerliyorum, ama acılan pencerelerde önceden çıkan internet paylaşımını aç şimdi çıkmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar internet paylaşımıyapmak istiyorum. Yeni ağ kur diyorum, ilerliyorum, ama acılan pencerelerde önceden çıkan internet paylaşımını aç şimdi çıkmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Nisan 2013 #2 İnterneti kablolu mu alıyorsunuz kablosuz mu? Ne şekilde paylaşmak istiyrosunuz? Bilgisayarınıza çift ethernet portu var mı?
İnterneti kablolu mu alıyorsunuz kablosuz mu? Ne şekilde paylaşmak istiyrosunuz? Bilgisayarınıza çift ethernet portu var mı?
B burak014 Kilopat Katılım 30 Ocak 2013 Mesajlar 16 16 Nisan 2013 #3 Kablosuz kullanıyorum da ağ ve paylaşımdan kablosuz geçici ağ kur yapıyorum ama imternet paylasımını ac cıkmıyor. Nasıl duzeltebilirim ?
Kablosuz kullanıyorum da ağ ve paylaşımdan kablosuz geçici ağ kur yapıyorum ama imternet paylasımını ac cıkmıyor. Nasıl duzeltebilirim ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Nisan 2013 #4 Bu program ile kablosuz internetinizi paylaşabilirsiniz: Download - Connectify