Kablosuz internet sınırlı erişim hatası

Bora1

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2013
Mesajlar
508
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ;
Windows 7 Home Premium da bu sorunu yaşıyordum. Format attım ve Windows 8 64 bit kurdum.
Sürücüyü kendisi buldu fakat aynı sorunla karşılaştım. Çok zor bağlanıyor 7-8 kereden sonra bağlanıyor. Oda kesiliyor. Telefondan bağlantıda bir sorun çıkmıyor. Masaüstü bilgisayarımda kablo ile bağlantı sağlayabiliyorum.
Donanım kimliği : PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD&REV_01
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yöntemlerin büyük bir kısmını denedim ancak başarılı olmadım. İnternet sağlayıcımız olan Uydunet firmasının müşteri hizmetlerini aradım. IP adresini değiştireceklerini söylediler. Görüşme bittikten 15 dakika sonra modemi kapayıp açmamı söylediler. 15 dakika sonra kapadım ve açtım. Şuan kablosuz olarak internet bağlantısını sağlayabiliyorum. Sorun çözüldü. Teşekkürler , İyi Sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı