Kablosuz internet yavaşlığı

asetilkoa

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 16 Mbps'lik Türk Telekom internetim var. Hız testlerinde de aynı değeri görüyorum. Modemim TP-Link W8961n modeli. Modemden dolayı mı bilmiyorum ama modemin olduğu oda hariç hiçbir yerden video izleyemiyorum 144P'de zar zor oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kabloluda hiçbir sıkıntı yok ama Wi-Fi'yi hiç kullanamıyorum. Kendi evimde mobil verimi kullanmak zorunda kalıyorum. Modemi değiştirsem sorunum çözülür mü? Yoksa eve yetkili birini çağırayım mı?

Yetkili birini çağırmayı deneyebilirsiniz. Ama bundan önce eğer bir tanıdığınızdan modemini isteyebilirseniz sorunun modem de olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Adı üstünde kablosuz. Kablosuz kullanacaksanız bu sıkıntı devam edecek. Sorunun çözümü ise modemin sinyalini güçlendirmektir. Bunu alüminyum folyo ile çözebilirsiniz.

Adı üstünde kablosuz. Kablosuz kullanacaksanız bu sıkıntı devam edecek. Sorunun çözümü ise modemin sinyalini güçlendirmektir. Bunu alüminyum folyo ile çözebilirsiniz.

Aluminyum folyo frekansı bozup dengesiz iletişime neden olmaktan başka bir işe yaramaz. 2.4 GHZ ya da 5 GHZ antenler milimetrik hassasiyetli tasarımlarla üretilirler. Reflektör + elementlerin geometrik şekilleri, boyutları milimetre hassasiyetinde belirlenip, birbirlerine olan uzaklıkları da milimetre hassasiyetinde ayarlanır. Bu şekilde stabil frekans değeri yakalanır.
Ev yapımı anten yapmak isterseniz internette Yagi/Omni anten tasarımları paylaşılıyor.

Aluminyum folyo frekansı bozup dengesiz iletişime neden olmaktan başka bir işe yaramaz. 2.4 GHZ ya da 5 GHZ antenler milimetrik hassasiyetli tasarımlarla üretilirler. Reflektör + elementlerin geometrik şekilleri, boyutları milimetre hassasiyetinde belirlenip, birbirlerine olan uzaklıkları da milimetre hassasiyetinde ayarlanır. Bu şekilde stabil frekans değeri yakalanır.
Ev yapımı anten yapmak isterseniz internette Yagi/Omni anten tasarımları paylaşılıyor.
Aaa ben bunu bilmiyordum. Teşekkürler doğrusunu öğrenmiş oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı