Kablosuz kasaya internet nasıl bağlanır?

gktu

Hectopat
Kasa aldim ve internet baglamam lazim, Wireless yok bildigim kadariyla kablo baglamak istemiyorum. Cozum yolu varsa soylerseniz sevinirim.

Wireless yok derken? Kasanın wireless girişi yok zaten takmış olduğunuz wireless cihazı Usb-s girişine takılacak.

Kasa aldim ve internet baglamam lazim, Wireless yok bildigim kadariyla kablo baglamak istemiyorum. Cozum yolu varsa soylerseniz sevinirim.
Adaptör kullanıyorum ve hiç tavsiye etmiyorum bende aynı sizin gibi düşünüyordum.

Bluetooth adaptör öneririm ancak Wi-Fi adaptör arkadaşın dediği gibi pek önermem. Çok yavaş ve 2-3 tane ürün kullandım hepsinde kopma sıkıntısı yaşadım. Bluetooth adaptörlerinde hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer hoş durmaz diye düşünüyorsanız yine de kablo öneririm.

Hocam en iyisi kablolu kullanmak. Kablosuz Wi-Fi USB adaptörler çabuk bozulabiliyor ve sürekli bağlantıda kesinti yaşayabilirsiniz. PowerLine adaptörler var onlarda fiyatları çok yüksek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…