Kablosuz klavye alınır mı?

PwPDaRk

Centipat
Daha fazla  
Gamepower era7 kırmızı switch klavye almak istiyorum fiyatı 1.6k fiyat performans ürünü denilebilir gecikme yaşar mıyım ayrıca 2000 mAh ışıkları her zaman açık kullanacağım şarj süresi yeterli olur mu?

Gamepower era7 kırmızı switch klavye almak istiyorum fiyatı 1.6k fiyat performans ürünü denilebilir gecikme yaşar mıyım ayrıca 2000 mAh ışıkları her zaman açık kullanacağım şarj süresi yeterli olur mu?
Normalde kablosuz her sey önerimdir ancak konu Gamepower markası olunca bilemedim hocam. Bütçenizi arttırıp farklı alternatiflere bakabilirsiniz. Hatta F75'lerde indirim bitmişti sanırım ama alanlar sarı sitede satıyor onlara bakmanızı öneririm. Ayrıca kırmızı switch merakınız nedendir hocam?

Gamepower gibi markalar alınmaz.

Niye hocam ve ne önerirsiniz?

Normalde kablosuz her şey önerimdir ancak konu Gamepower markası olunca bilemedim hocam. Bütçenizi arttırıp farklı alternatiflere bakabilirsiniz. Hatta F75'lerde indirim bitmişti sanırım ama alanlar sarı sitede satıyor onlara bakmanızı öneririm. Ayrıca kırmızı switch merakınız nedendir hocam?

Hocam ortalama ses yüksekliği olduğu için dengeli bir ses seviyesi var ayrıyeten 2000 mAh yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı