Normalde kablosuz her sey önerimdir ancak konu Gamepower markası olunca bilemedim hocam. Bütçenizi arttırıp farklı alternatiflere bakabilirsiniz. Hatta F75'lerde indirim bitmişti sanırım ama alanlar sarı sitede satıyor onlara bakmanızı öneririm. Ayrıca kırmızı switch merakınız nedendir hocam?Gamepower era7 kırmızı switch klavye almak istiyorum fiyatı 1.6k fiyat performans ürünü denilebilir gecikme yaşar mıyım ayrıca 2000 mAh ışıkları her zaman açık kullanacağım şarj süresi yeterli olur mu?
Gamepower gibi markalar alınmaz.
Normalde kablosuz her şey önerimdir ancak konu Gamepower markası olunca bilemedim hocam. Bütçenizi arttırıp farklı alternatiflere bakabilirsiniz. Hatta F75'lerde indirim bitmişti sanırım ama alanlar sarı sitede satıyor onlara bakmanızı öneririm. Ayrıca kırmızı switch merakınız nedendir hocam?
Servisleri çok kötü, malzeme kaliteleri kötü, çindeki en kötü üreticiden en ucuz maliyetle mal ürettirip 3 4 katı kar koyup satıyorlar. F75 önerebilirim.Niye hocam ve ne önerirsiniz?
Şarj suresinden beklentiniz nedir tam bilmiyorum ama arka isik acikken uzun bir sure olacagini sanmiyorum.
F75 1 hafta 10 gün gidiyor rgb açıkken.Hardcore 3 gün RGB si açık gitmesini isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.