Kablosuz klavye modlanır mı?

North55

Decapat
Daha fazla  
Gamepower Eva7 klavye kullanıyorum. Bataryalı bir klavye. Klavyeyi modlarken babam klavyenin kartı ısınırsa sünger yanabileceğini söyledi. Tape ve klavye kutusundaki ince köpük kağıtlardan kullandım. Yanma alev alma gibi bir durum olabilir mi?

Hiçbir şey olmaz, bu ürünler no name nerden geldiği belirsiz markalar değiller. Avrupa ve Amerika pazarında da satılıyorlar, gerekli güvenlik testlerinden geçiyorlarlar zaten. Ayrıca klavye kartı dediğin şey ufacık laptop rami kadar bir şey, ısınsa kaç yazar. Ayrıca ısınmaz.

Klavyede normal şartlar altında sünger/kağıt yakabilecek kadar yüksek bir sıcaklık oluşmuyor olması lazım. Nereye nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama yanacağını pek sanmam.

Ayrıca klavye kartı dediğin şey ufacık laptop RAM'i kadar bir şey, ısınsa kaç yazar.
Söz konusu klavye mekanik sanırsam. Mekanik klavyelerde devre kartı tüm klavye boyunca olur genelde, çünkü her tuşun Switch'i devre kartına lehimli oluyor. Sizin dediğiniz küçük devre kartları daha çok membran klavyelerde oluyor. Num Lock, Caps Lock vb. ışıkların olduğu köşeye koyuyorlar çoğu zaman. Yine de normal şartlar altında Switch'lerin olduğu bölgede yüksek bir sıcaklık oluşması zor gibi gözüküyor.

Hocam bahsettiğim bölge alt bölge bataryanın olduğu kısım

Hocam bahsettiğim bölge alt bölge bataryanın olduğu kısım.
Her ihtimale karşı batarya ile bitiştirmemeye özen gösterin, sıkışma vb. olmasın. Sıkıntı olacağını pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…