Merhaba Technopat sakinleri. Yeni bir notebook aldım, klavye ve mouse arıyorum. Oyunlarda sıkıntı çıkarmasın ve de çok rahat basılıp oynanabilsin. Önerisi olan var mı ? Bu arada bütçem maksimum 50 TL.
Everest ya da Frisby fare alırsan elinde kalır kısa sürede. Logitech modellerine bak. Klavyenin ortası için bir fikrim yok. Görmeden kimse bir şey diyemez.
Everest ya da Frisby fare alırsan elinde kalır kısa sürede. Logitech modellerine bak. Klavyenin ortası için bir fikrim yok. Görmeden kimse bir şey diyemez.
Bu konudaki gibi eklemen gerekiyor. Yoksa ceza alırsın. Sorunu belli edecek bir fotoğraf çek. Diğer insanlar da görsün. Ona göre bir yorum yaparız. 1 MB'dan büyükse resim boyutu Paint'ten boyutunu küçült resmin.
İyi bir ürün istiyorsan bütçeyi biraz daha arttırman lazım. Klavye ve mouse birlikte 50 TL'ye alacağın ürünler uzun ömürlü olmaz. Bir 100 TL'ye çıkman lazım en azından diye düşünüyorum.
Bundan daha düşük alacağın ürünler elinde kalır. Bir ayda atmak zorunda kalırsın. Olabilecek en düşük ve en iyi ürünleri söyledim. İkisini aynı anda alamıyorsan hangisi öncelikse önce onu al daha sonra diğerini alırsın bir 20 TL daha biriktirip.