Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #11 Tamam abi mouse oyun için iyidir değil mi? Beni az da olsa tatmin eder yani. Bir de abi bu firmanın hafta sonu indirimi bunlara vurur mu acaba ?
Tamam abi mouse oyun için iyidir değil mi? Beni az da olsa tatmin eder yani. Bir de abi bu firmanın hafta sonu indirimi bunlara vurur mu acaba ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 26 Ağustos 2014 #12 Oyuna yönelik ürünler önerdim zaten sana. Bu ürünleri bulabileceğin en ucuz fiyatta şu anda Vatan'da. Daha fazla düşeceğini zannetmiyorum.
Oyuna yönelik ürünler önerdim zaten sana. Bu ürünleri bulabileceğin en ucuz fiyatta şu anda Vatan'da. Daha fazla düşeceğini zannetmiyorum.
Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #13 Tamam abi bunları alalım biraz para biriktirip.
Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #14 Egemen abi, klavyede makro tuşu varmış herhalde bu G1'i ben bastığımda R,E,2 tuşlarına bassın aynı anda diye ayarlaya biliyormuyum.
Egemen abi, klavyede makro tuşu varmış herhalde bu G1'i ben bastığımda R,E,2 tuşlarına bassın aynı anda diye ayarlaya biliyormuyum.
B Barkın Canalp Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 5 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #15 Ben logitech M560 kablosuz Mouse aldım 2 haftadır kullanıyom çok memnunum. hassasiyeti felan harika tavsiye ederim. Hatta limden geldiğince inceleme videosunuda çektim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben logitech M560 kablosuz Mouse aldım 2 haftadır kullanıyom çok memnunum. hassasiyeti felan harika tavsiye ederim. Hatta limden geldiğince inceleme videosunuda çektim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MehmetÇay Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #16 Kardeş sen buna bir bak deriim ben A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set