Kablosuz klavye-mouse önerisi

SıradanBiriyim

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.
Arkadaşlar hem oyun hem de gündelik kullanım için kablosuz klavye ve mouse arıyorum multimedia tuşları olması lazım (ses aç-ses azalt-ses kapat yeterli).malzeme kalitesi güzel uzun ömürlü bir parça arıyorum. Şarj uzun gitsin gerektiğinde kablo bağlantısıyla da kullanılabilsin. Garanti yönündende üzmesin. Bütçe olarak ne kadara çıkmak gerek emin değilim 2 parça içinde dünyanın parasını dökmek istemiyorum ama 3 bin TL kadar verebilirim 2 parçaya yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Kablolu sette önerebilirsiniz extradan kablosuzun + ve eksilerini de belirterek.

Son düzenleme:
Tam olarak deneyim edinmiş değilim. Babama hediye olarak kablosuz microsoft py9-00011 almıştım. kendisi hem oyun oynamada hem de gündelik kullanıyor. Beğenmez isen Kablosuz mouse önerim Logitech g305. Kablosuz klavyeler hakkında bilgi sahibi değilim.

Daha çok oyun ağırlıklı olacağı için gecikmesi minimum düzeyde hatta olmaması gerek. Malzeme kalitesi ve uzun ömürlü olması lazım. Teşekkür ederim öneriniz için. 2 ürün için fiyatı çok cüzi bir miktarda artırma imkanımız olabilir bu fiyata kaliteli bir şey alabilirsek artırmadanda halletme taraftarıyım.

Son düzenleme:
G305 'i 2 senedir kullanıyorum. ondan önce de aynı ürünün kablolu versiyonu olan 205'i kullanıyordum. Üzerinde 2 multimedya tuşu ve hassasiyet tuşu var. Güzel bir mousepad ile kayması güzel. Online oyunlarda beni yarı yolda bırakmadı. Pil ile çalışıyor pil tasarrufu ve sürdürülebilirlik için şarj edilebilir pil kullanıyorum. 1300mAh pil ile neredeyse 1 ay kullanılabiliyor kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak. G205 250 TL iken 500 TL fiyat etiketiyle F/P olarak düşünüp almıştım.

Arkadaşlar kablosuz oyun klavyesi aramaktayım ses açıp kapatıp ayarlayabileceğim bir tuşu olsa yeterli multimedia tuşu olarak uzun ömürlü sorun çıkartmayacak bir ürün arıyorum ayrıca mouse da aramaktayım PALM TUTUŞ oyun için sağlam uzun ömürlü kablosuz yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Geçen hafta ben aldım 2.el
Logitech K400 Plus. 20 metre çekiyor kendim özellikle ölçtüm. Harbiden şaşırdım. Klavyede Num-pad yerine Mouse konumlandırılmış Laptoplar gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ve mouse yüzeyinin üstünde de Mute ve ses açma kapama tuşları konumlandırılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…