Bütçe ne kadar kaliyo geriye kulaklık dan sonra.Kablosuz klavye ve mouse önerisine ihtiyacım var Gaming için kullanmalık.
Kulaklık olarak BlackShark V2 Pro almayı düşünüyorum ama klavye ve mouse olarak ne almalıyım karar veremedim.
Bütçe: Toplam 6K
Kablosuz klavye ve mouse önerisine ihtiyacım var Gaming için kullanmalık.
Kulaklık olarak BlackShark V2 Pro almayı düşünüyorum ama klavye ve mouse olarak ne almalıyım karar veremedim.
Bütçe: Toplam 6K
6k kalıyor.Bütçe ne kadar kaliyo geriye kulaklık dan sonra.
6K kalıyor.
Bütçeyi 10.000 TL'ye zorlayabilirim.
Mouse önerebilirim ama kulaklık çıktıktan sonra fiyat ne oluyor.
Attığım aj159 proyu al hs80 max al pckolik’ten klavye olarak wraithesportstan hoşuna gideni al. İnternetten seslerine bak. Eğer rekabetçi oynuyorsan Wraith W75 al.6k kalıyor.
Bütçeyi 10.000 TL'ye zorlayabilirim.
Hocam mikrofonu çıkabilen bir kulaklığa ihtiyacım var. Temudan da alışveriş yapmak istemiyorum ayrıca.Attığım aj159 proyu al hs80 max al pckolik’ten klavye olarak wraithesportstan hoşuna gideni al. İnternetten seslerine bak. Eğer rekabetçi oynuyorsan Wraith W75 al.
Bütçem Kulaklık hariç 10k.Mouse önerebilirim ama kulaklık çıktıktan sonra fiyat ne oluyor.
Viper V3 Pro.
G PRO.
Wraith'den birkaç tane daha önerebilirim.
Hocam mikrofonu çıkabilen bir kulaklığa ihtiyacım var. Temu'dan da alışveriş yapmak istemiyorum ayrıca.
Bütçem kulaklık hariç 10k.
Hepsini yazıyorum seçersin kalvyede W75 alabilirsin eğer daha iyi bir şey istiyorum dersen ez 63he var klavyede.
Mouseler:
![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
El boyutunuza dikkat ederek alın 3 hali var bunun.![]()
Hitscan Hyperlight Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Pulsar'lar var![]()
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
G PRO DeX2.
Viper V3 beyaz indirimde
Pulsar'larda var.
Code: Swar.
Swarcow un kanala bakarak biraz daha netleştirebilirsin ne alcağında yardımcı olur.
Klavye olarak Gamepower Eva 7 almayı düşündüm sizce nasıl?Hepsini yazıyorum seçersin kalvyede W75 alabilirsin eğer daha iyi bir şey istiyorum dersen ez 63he var klavyede.
Mouseler:
![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
El boyutunuza dikkat ederek alın 3 hali var bunun.![]()
Hitscan Hyperlight Wireless Mouse
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Pulsar'lar var![]()
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
G PRO DeX2.
Viper V3 beyaz indirimde
Pulsar'larda var.
Code: Swar.
Swarcow un kanala bakarak biraz daha netleştirebilirsin ne alcağında yardımcı olur.
V3 Pro indirim bitmiş
DeX2 de şu anda gereksiz pahalı indirim zamanlarını beklerseniz daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.