Talhaq Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 İyi günler. Kablosuz klavye arıyorum fakat karar veremedim. Temassızlık yapmayacak ışıklandırması güzel olacak tuşları silinmeyecek. Kırmızı veya mavi Switch olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
İyi günler. Kablosuz klavye arıyorum fakat karar veremedim. Temassızlık yapmayacak ışıklandırması güzel olacak tuşları silinmeyecek. Kırmızı veya mavi Switch olabilir.
R Riddikuluss01 Megapat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Seyhan Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 Epomaker Th80 Pro. Kullanıyorum tavsiye ederim.
QWERT2003 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 Talhaq dedi: İyi günler. Kablosuz klavye arıyorum fakat karar veremedim. Temassızlık yapmayacak ışıklandırması güzel olacak tuşları silinmeyecek. Kırmızı veya mavi Switch olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam bu bütçeye wireless kaliteli bir klavye bulmanız imkansız en kötü kablosu pek rahatsız etmiyecek kaliteli klavye önerebilirim STEELSERIES APEX 9 TKL Mekanik Gaming Klavye - UK Layout fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Talhaq dedi: İyi günler. Kablosuz klavye arıyorum fakat karar veremedim. Temassızlık yapmayacak ışıklandırması güzel olacak tuşları silinmeyecek. Kırmızı veya mavi Switch olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam bu bütçeye wireless kaliteli bir klavye bulmanız imkansız en kötü kablosu pek rahatsız etmiyecek kaliteli klavye önerebilirim STEELSERIES APEX 9 TKL Mekanik Gaming Klavye - UK Layout fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
GSG 9 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Trabzon, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 QWERT2003 dedi: hocam bu bütçeye wireless kaliteli bir klavye bulmanız imkansız en kötü kablosu pek rahatsız etmiyecek kaliteli klavye önerebilirim STEELSERIES APEX 9 TKL Mekanik Gaming Klavye - UK Layout fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bütçe 1500 tl artarsa alabilirsiniz.
QWERT2003 dedi: hocam bu bütçeye wireless kaliteli bir klavye bulmanız imkansız en kötü kablosu pek rahatsız etmiyecek kaliteli klavye önerebilirim STEELSERIES APEX 9 TKL Mekanik Gaming Klavye - UK Layout fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES APEX 9 MINI RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bütçe 1500 tl artarsa alabilirsiniz.
Talhaq Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #5 Herkese teşekkür ederim.