Y YAF Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Kablosuz klavye aramaktayım. Aklımda VGN V87 ve Attack Shark X85 Pro var. Amacım biraz daha ucuza alıp bu düzeylerde bir klavye almak. Öneriniz var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Merhaba. Kablosuz klavye aramaktayım. Aklımda VGN V87 ve Attack Shark X85 Pro var. Amacım biraz daha ucuza alıp bu düzeylerde bir klavye almak. Öneriniz var mı acaba?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.113 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Hocam bütçe yazarsanız daha kolay olur ve sadece meraktan soruyorum kablosuzu ne için istiyorsunuz?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Mayıs 2025 #3 MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye İyzico Parolapara vs kullanarak 1400 TL'ye alabilirsiniz.
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye İyzico Parolapara vs kullanarak 1400 TL'ye alabilirsiniz.
Y YAF Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 ubiiyy dedi: Hocam bütçe yazarsanız daha kolay olur ve sadece meraktan soruyorum kablosuzu ne için istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazılımcıyım ve sürekli seyahat halindeyim aynı zamanda oyunda oynamaktayım bu sebeple istiyorum. ubiiyy dedi: Hocam bütçe yazarsanız daha kolay olur ve sadece meraktan soruyorum kablosuzu ne için istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2.000 falan inebilirsek iyi olacak mouse da almam gerekecek çünkü ilerleyen süreçte
ubiiyy dedi: Hocam bütçe yazarsanız daha kolay olur ve sadece meraktan soruyorum kablosuzu ne için istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazılımcıyım ve sürekli seyahat halindeyim aynı zamanda oyunda oynamaktayım bu sebeple istiyorum. ubiiyy dedi: Hocam bütçe yazarsanız daha kolay olur ve sadece meraktan soruyorum kablosuzu ne için istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2.000 falan inebilirsek iyi olacak mouse da almam gerekecek çünkü ilerleyen süreçte
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #6 YAF dedi: Yazılımcıyım ve sürekli seyahat halindeyim aynı zamanda oyunda oynamaktayım bu sebeple istiyorum. 2.000 falan inebilirsek iyi olacak mouse da almam gerekecek çünkü ilerleyen süreçte. Genişletmek için tıkla... İyzico ile MCHOSE X75 alabilirsiniz.
YAF dedi: Yazılımcıyım ve sürekli seyahat halindeyim aynı zamanda oyunda oynamaktayım bu sebeple istiyorum. 2.000 falan inebilirsek iyi olacak mouse da almam gerekecek çünkü ilerleyen süreçte. Genişletmek için tıkla... İyzico ile MCHOSE X75 alabilirsiniz.
Y YAF Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #7 Atillacan0 dedi: İyzico ile MCHOSE X75 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyzico kamppanyası büyük ihtimalle bitmiştir sebebi ise katılımcı sınırı mevcut
Atillacan0 dedi: İyzico ile MCHOSE X75 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyzico kamppanyası büyük ihtimalle bitmiştir sebebi ise katılımcı sınırı mevcut
R roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.447 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer İstanbul 31 Mayıs 2025 #8 YAF dedi: İyzico kamppanyası büyük ihtimalle bitmiştir sebebi ise katılımcı sınırı mevcut Genişletmek için tıkla... Bitmedi. Devam ediyor hala, alışveriş yapıp cashback alanlar var
YAF dedi: İyzico kamppanyası büyük ihtimalle bitmiştir sebebi ise katılımcı sınırı mevcut Genişletmek için tıkla... Bitmedi. Devam ediyor hala, alışveriş yapıp cashback alanlar var
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #9 YAF dedi: İyzico kamppanyası büyük ihtimalle bitmiştir sebebi ise katılımcı sınırı mevcut. Genişletmek için tıkla... 31 Mayısa kadar diyordu bir bakın bence. Parolapara da kullanıp 1600 TL ye getirebilirsiniz. Attığım Akko da güzeldir ama ben 200 TL farka değeceğini düşünüyorum.
YAF dedi: İyzico kamppanyası büyük ihtimalle bitmiştir sebebi ise katılımcı sınırı mevcut. Genişletmek için tıkla... 31 Mayısa kadar diyordu bir bakın bence. Parolapara da kullanıp 1600 TL ye getirebilirsiniz. Attığım Akko da güzeldir ama ben 200 TL farka değeceğini düşünüyorum.
Y YAF Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #10 roxy1881 dedi: Bitmedi. Devam ediyor hala, alışveriş yapıp cashback alanlar var Genişletmek için tıkla... Alamazsak ne yapacağız
roxy1881 dedi: Bitmedi. Devam ediyor hala, alışveriş yapıp cashback alanlar var Genişletmek için tıkla... Alamazsak ne yapacağız