Kablosuz Klavye Önerisi

Bütçe
2500

Ahmet Haluk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Katana 15 B12VGK
Intel Core i7-12650H Nvidia RTX4070 1 TB SSD 16GB RAM

Kablosuz klavye konusunda kararsız kaldım. Gamepower daha çok beni cezbetti. Başka kablosuz klavye önerilerine de açığım. Benzer fiyat aralığında çok klavye vardı ancak markaları konusunda emin olamadım. Eğer 1500-2500 fiyat aralığında Gamepower ve Rampage'den daha iyi klavyeler varsa beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Kablosuz olması, numpadsiz olması, fazla gürültülü olmaması öncelikli tercihim.

İsminde game olan markalardan uzak durun, çoğu ürünü rezalet oluyor, Aula f75 alabilirsiniz, Türkçe klavye zorunluluk ise Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri

klavyelere göz atarken aulanın klavyelerine de rastladım ancak aula kullanmadığım için fikir sahibi değilim. siz kullanıyor musunuz? türkiyedeki servis durumları nedir?

klavyelere göz atarken aulanın klavyelerine de rastladım ancak aula kullanmadığım için fikir sahibi değilim. siz kullanıyor musunuz? türkiyedeki servis durumları nedir?
Evet, sorun yaşamazsınız.

Gamepower kulaklık kullanıyorum. İlk aldığımda ses kısıklığı ile ilgili bir sorunum olmuştu, servise gönderdiğimde halletmişlerdi. O günden beri bir sorun yaşamadım. O yüzden klavye konusunda da Gamepower'a yönelmiştim. Rampage ise özellikle bir dönem dayanıksızlığıyla nam salan bir firma, ancak burada kullanan varsa memnuniyetini ve şikayetini söyler diye onu da seçeneklere dahil ettim.

Evet, sorun yaşamazsınız.
teşekkür ederim biraz daha araştırdıktan sonra aulaya yöneleceğim muhtemelen

Fark ettiyseniz ürünün kronik sorunuyla karşılaşmışsınız, yeni gönderilen üründede olabilirdi, Gamepower'in çoğu ürünü kalitesiz, Eva 7'de çoğu kişi 2.4 ile sorun yaşamış, ikisinin de switchleri rezalet.

Haklısınız, biraz o pencereden bakmak lazım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…