Kablosuz klavye önerisi

Rwein

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kablosuz klavye arıyorum. Birkaç tane seçenek arasında kaldım. Fakat teknik detaylarına hakim olmadığım için yardımınıza ihtiyacım var.

Bu iki klavyeden birini sipariş edeceğim. Aralarındaki temel fark nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.

Yani boyutları aynı, switchleri neredeyse tamamen aynı ikisi de hotswap. Batarya kapasiteleri, bağlantı seçenekleri de aynı. Atanabilir köşedeki tuş dışında fark göremedim. Sadece birinde polling rate değeri verilmiş, diğerinde bahsedilmemiş.

Merhaba, kablosuz klavye arıyorum. Birkaç tane seçenek arasında kaldım. Fakat teknik detaylarına hakim olmadığım için yardımınıza ihtiyacım var.

Bu iki klavyeden birini sipariş edeceğim. Aralarındaki temel fark nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam aralarında fiyat farkı var diye farklı özellikleri olduğunu düşünmeyin ikisi de aynı model satıcılar rengten renge bile fiyat değişikliği yapıyor. Olası farklara gelirsek eğer ikisi de aynı satıcı tarafından satılıyorsa pek bir fark olacağını sanmıyorum çünkü switchlerine kadar belirtilmiş.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Biri özellikle “pro” modeli olarak belirtilmiş ve sağ üst köşede bir kontrolcü bulunuyor. Acaba başka farklılıklar var mı diye merak ettim

AULA F75 fiyatına göre gayet dengeli bir model, 1 senedir kullanıyorum.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Biri özellikle “pro” modeli olarak belirtilmiş ve sağ üst köşede bir kontrolcü bulunuyor. Acaba başka farklılıklar var mı diye merak ettim
Bildiğim kadarıyla yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı