taydiyed Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 350 Çözümler 1 31 Aralık 2020 #11 mehmetymeydan dedi: Logitech tavsiye ederim: www.vatanbilgisayar.com: LOGITECH MK345 WIRELESS DESKTOP - Vatan Bilgisayar Alternatif olarak Microsoft: www.vatanbilgisayar.com: Microsoft Wireless Desktop 3000 - Vatan Bilgisayar Daha uygun fiyatlı model ararsan: www.vatanbilgisayar.com: Logitech Mk270 Wireless Desktop - Vatan Bilgisayar Benim tercihim "mk345" olurdu. Sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bence 120 Tl de uygun bir fiyat. Online mağazalarda belki daha ucuza bulabilirsin. Alternatif olarak verdiğim diğer modeller de düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Logitech o zaman 100, şimdi 360
mehmetymeydan dedi: Logitech tavsiye ederim: www.vatanbilgisayar.com: LOGITECH MK345 WIRELESS DESKTOP - Vatan Bilgisayar Alternatif olarak Microsoft: www.vatanbilgisayar.com: Microsoft Wireless Desktop 3000 - Vatan Bilgisayar Daha uygun fiyatlı model ararsan: www.vatanbilgisayar.com: Logitech Mk270 Wireless Desktop - Vatan Bilgisayar Benim tercihim "mk345" olurdu. Sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bence 120 Tl de uygun bir fiyat. Online mağazalarda belki daha ucuza bulabilirsin. Alternatif olarak verdiğim diğer modeller de düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Logitech o zaman 100, şimdi 360