Kablosuz klavye ve fare önerisi

majestic777

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Hem iş yerinde kullanmak için hem de evde kullanmak için kablosuz mouse ve klavye arıyorum. İki ayrı takım halinde alacağım.
İş yerinde kullanacağım takım için; mouse açısından tek istediğim aşırı küçük boyutlu mouselardan olmaması, klavye içinse çok ince bir klavye olmaması yani mekanik vs olmasına gerek yok fakat tuşlarının biraz kalın olmasını istiyorum (kalınlıktaki kast mekanik klavyelerdeki gibi tuşların biraz daha yukarıda olma durumu). Bu iki ekipmanda da herhangi bir LED ışıklandırma olmaması gerekiyor. Dümdüz siyah ya da beyaz olması çok iyi olur.
Ev içinde kullanacağım takım için; iş yerindeki kullacağım klavye ile aynı şartlar geçerli sadece bunda LED olsa da olur olmasa olur. Evde kullanacağım için ışıklandırma kimsenin gözüne batmayacak.
Bütçe konusuna gelecek olursak tek takım için 600 TL uygun gördüğüm fakat iyi öneriler gelirse tabii ki 1000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Takım = 1 adet klavye + 1 adet mouse.
Şimdiden teşekkürler.

Kullanma fırsatı bulmuştum ve gerçekten çok hoşuma gitmişti, sizlere de şiddetle tavsiye ederim.

İş yeri için olan takım:
610-615TL arası ediyor.

Evde oyun için kullanacağınızı düşündüğüm takım:

Anladığım kadarıyla oyun için kullanacaksınız. Buna göre öneri yaptım. Mouse olarak da birden fazla mouse linkledim. Bunun sebebi iş yerinde önemli olmasa da evde kullanacağınız takımda mouse'un elinize oturmasının önemli olması. Elinizin kaç cm olduğunu ve tutuş açınızı yazarsanız uygun mouse'u bulabiliriz.

Şimdiden bilgilendirmem gerekirse eliniz büyükse Sabre Pro, küçük-orta civarında ise diğer iki mouse'dan birini seçmeniz daha iyi olacaktır. Büyük ele de uyabilirler ama ne kadar büyük olduğu ve tutuşa göre değişebilir. Bu yüzden belirtmeniz daha iyi. Oyun için kullanmayacaksanız da tüm yazılar boşa gitti 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı