Kablosuz klavye ve mouse önerisi

• Konuyu başlatan lemom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 437
Bütçe
5000

lemom

Hectopat
Yer
Türkiye'nin başkenti \ Gayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 + RX 6800 XT + 32GB Ram + 1TB M.2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şu an Bloody T60 mouse kullanıyorum ama ağır olduğu için memnun değilim. Klavyem de T60, blue switch olduğu için çok sesli. Artık ikisini de kablosuz kullanmak istiyorum.
Mouse tutuşum palm grip. Oyun ve günlük kullanım için hafif, kablosuz ve sessiz mouse + klavye önerisi arıyorum.

Merhaba, şu an Bloody T60 mouse kullanıyorum ama ağır olduğu için memnun değilim. Klavyem de T60, blue switch olduğu için çok sesli. Artık ikisini de kablosuz kullanmak istiyorum.
Mouse tutuşum palm grip. Oyun ve günlük kullanım için hafif, kablosuz ve sessiz mouse + klavye önerisi arıyorum.
Bütçe nedir hocam?

Klavye boyut tercihin nedir ? Mouse olarak hafif istiyorsan bunu alabilirsin.

Öncelikle bu bütçede kablosuz klavye önermem genel olarak kablosuz manyetik switchler sağlam olmuyor. Önereceğim kablolu klavye kablosuz mouse kombosu = wraith w60 + atk a9 plus

Eğer klavyeyi de kablosuz istiyorsanız manyetik bakmamanız gerek ancak eğer fps oyunu oynuyorsanız manyetik öneririm ciddi fark oluyor. Eğer klavyeyi de kablosuz istiyorum derseniz mchose g75 pro bakmanızı öneririm. Ancak mouseyi kesinlikle atk a9 plus alın

Öncelikle bu bütçede kablosuz klavye önermem genel olarak kablosuz manyetik switchler sağlam olmuyor. Önereceğim kablolu klavye kablosuz mouse kombosu = Wraith W60 + ATK A9 Plus.

Eğer klavyeyi de kablosuz istiyorsanız manyetik bakmamanız gerek ancak eğer FPS oyunu oynuyorsanız manyetik öneririm ciddi fark oluyor. Eğer klavyeyi de kablosuz istiyorum derseniz MCHOSE G75 Pro bakmanızı öneririm. Ancak fareyi kesinlikle ATK A9 Plus alın.

Hocam A9 Plus ile r1'in arasında o kadar fark varmıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı