Kablosuz klavye ve mouse önerisi

• Konuyu başlatan lemom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 457
Bütçe
5000
A9 Plus'ta çok çok iyi bir mouse değil bana kalırsa A9 Pro altı alınmaz. R1 kötü bir mouse değil sadece biraz pahalı.
A9 Plus ve R1 yerine bunu tercih ederim.

2.5k bandında en mantıklı seçenek Aula F87 Pro.
Bütçe çıkar derseniz. Bir bakın derim.

Aralarındaki fark ne hocam?

1.000₺ fark var ne özellikleri var ki?

1.000₺ fark var ne özellikleri var ki?

G75 Pro batarya ve switch olarak daha iyi batarya 2 katına çıkıyor. Biraz da göz zevkinize kalmış.

G75 Pro batarya ve switch olarak daha iyi batarya 2 katına çıkıyor. Biraz da göz zevkinize kalmış.

Göz zevki ve batarya açıkçası benim için önemli değil aldığım ürünlerin ışıklarınıda kullanmıyorum zaten. Bataryada 4.000mah beni 1 hafta götürür yeterli olur. Bi tek switch kalitesini bilmiyorum 1.000₺ değer derseniz alayim.
@egemebb sizinde bir öneriniz varmıdır hocam?

Göz zevki ve batarya açıkçası benim için önemli değil aldığım ürünlerin ışıklarınıda kullanmıyorum zaten. Bataryada 4.000mah beni 1 hafta götürür yeterli olur. Bi tek switch kalitesini bilmiyorum 1.000₺ değer derseniz alayim.
@egemebb sizinde bir öneriniz varmıdır hocam?
O zaman gerek yok hocam F87 Pro alabilirsin.

Göz zevki ve batarya açıkçası benim için önemli değil aldığım ürünlerin ışıklarınıda kullanmıyorum zaten. Bataryada 4.000mAh beni 1 hafta götürür yeterli olur. Bir tek switch kalitesini bilmiyorum 1.000₺ değer derseniz alayim.
@egemebb sizin de bir öneriniz var mıdır hocam?

G75 alabilirsin ya bence, hafif mouse istiyor isen A950 wing alabilirsin 35 gram gibi bir ağırlığı vardır. G75'in Aula'ya göre artısı Firmware, switch batarya ve 1 layer yalıtım. Yani switch dışında değmez gibi ama MCHOSE'nin switchler daha kaliteli leoboglara göre, ikisi de iyi ürün RGB açmadan 1-2 ay dayanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı