Kablosuz Köprüleme

OguzEmre45

Kilopat
Yer
Manisa/Kula
Daha fazla  
Bende Zyxel ve Airties marka modemler var. İnternete bağlı olan modemim Zyxel. Ben internetteki videoları izleyerek kablosuz köprü yapmak istedim. Ama yapınca Zyxel modemimin kablosuz bağlantısı gidiyor. Nasıl yapabilirim? Bu sorunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için 2 adet router ihtiyacın var normal modemler ile olmaz zyxel gerçekten yönetilebilir modellerini veya airties' kileri alman gerekir. Bu modemlerin fiyatları yüksektir. Ben sana bir adet repeater almanı tavsiye ederim. Repeater sayesinde wifi sinyalini genişletebilir. Repeater aynı zamanda sinyalleri iyileştirmektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video da yapmislar modemler ayni ama ben yapinca olmuyor.Modemin wifi i kapaniyor.

Bu arada ingilizce klavye secenegini kaldirmadigim icin duzgun yazamanadim.Uzgunum

Benim istegim wifi sinyalini artirmak degil. Benim Wifi adaptorum cok kotu .Wifi evin icinde ama ben modemi bi nevi kablosuz adaptor olarak kullanmak ve bilgisayarima kablolu olarak baglamak.Ve airties modemimde mesh var Zyxel de ise wds var

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı