SHROZEN Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Hocam öncelikle merhaba ben kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Xiaomi'nin Airdots'ları var fiyat olarak 300'e kadar düşündüm ama pek anlamıyorum kulaklıklardan uzun süre kullanabileceğim önerdiğiniz bir model var mı?
Hocam öncelikle merhaba ben kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Xiaomi'nin Airdots'ları var fiyat olarak 300'e kadar düşündüm ama pek anlamıyorum kulaklıklardan uzun süre kullanabileceğim önerdiğiniz bir model var mı?
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #2 Ne içi kullanacaksınız? Tasarımı sizin için önemli mi? Kulak üstü mü kulak içi mi?
SHROZEN Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #3 unlokidmurat dedi: unlokidmurat dedi: Ne içi kullanacaksınız? Tasarımı sizin için önemli mi? Kulak üstü mü kulak içi mi? Genişletmek için tıkla... Okula giderken şarkı dinleyeceğim AirPods gibi olan. Genişletmek için tıkla...
unlokidmurat dedi: unlokidmurat dedi: Ne içi kullanacaksınız? Tasarımı sizin için önemli mi? Kulak üstü mü kulak içi mi? Genişletmek için tıkla... Okula giderken şarkı dinleyeceğim AirPods gibi olan. Genişletmek için tıkla...