Kablosuz kulaklık önerisi

Bu aralar kablosuz kulaklık arayışındayım ancak çok arada kaldım. Birinin görünüşü güzel ama kalitesi kötü, diğerinin görünüşü kötü ama kalitesi mükemmel. Bu kulaklıklar arasından hangisini önerirsiniz? Veya önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?

Başta bu ürünü almak istiyordum ancak görünüşü pek hoşuma gitmedi.

Bu ürünün görünüşü güzel ama kalitesinde şüphem var.

Bu 2 ürünü de çok önerildiği için aldım listeye, bir bilgim yok.

Aslında Xiaomi'nin kulaklıklarından birini almayı planlıyordum ama TaoTronics SoundLiberty 53 Pro'yu daha fazla önerdikleri için arada kaldım. Şu anda da Xiaomi telefonu kullanıcısıyım ve ileride de Xiaomi akıllı saati almayı planlıyorum. Anlayacağınız Xiaomi tam set yapmayı planlıyorum.

Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüşünü beğendiyseniz, bu ürün hakkında olumlu yorumlar çok gördüm.

Buda aynı durum, biraz daha ucuz sadece.

JBL 600 BT kullandım o kadar memnun kaldım ki yani 1 buçuk yıl kullandım bozuldu gittim bayisine yenisini verdiler şimdi yine bir yıldır kullanıyorum 2 buçuk yıldır kullanan biri olarak gürültü engelleyici olsun kafada duruşu olsun bir de paten sürerken atlayıp zıplıyordum kafamdan düşmüyordu kafayı sıkmıyor tam oturuyor kaba durmuyor kesinlikle öneririm ama diyorsan kulak içi alacağım AirPods tercih etmeni öneririm bir şeyi alıyorsan en iyisini al bir daha para verme derim saygılar. JBL TUNE600BTNC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ben de aynı ürün için pek olumlu yorumlar görmedim. 2. ürün için ise önerildiğini ilk defa görüyorum.

Airpods'lara o kadar para baymaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Eğer alırsam zaten ablam elimden alır Günlük 1-2 saatlik kullanım için 2000TL gereksiz geliyor bana.

Dostum bir iki saatlik olabilir ama bir şeye bazen bir kere para vermek gerekir o zaman gidip BİM'den bir kulaklık al hiç para harcama müzik özgürlük ile benim için aynı şeydir demek ki farklı kavramlara sahibiz bu arada eğer kulak içi istiyorsan diye dedim gidip Teknosa'dan al bir tane 50 TL.

Maalesef mikrofonda benim için önemli bir detay hocam. Zaten çoğunlukla telefonla görüşme ve şarkı dinlemek için alıyorum kablosuz kulaklığı. Yine de teşekkürler
Hem telefon görüşmesi hem de şarkı dinlemek için AirPods güzel bir tercih olacaktır.

İlkini kendim almayı düşünüyorum, ama en erken nisan falan. Alırsam ve hala aklınızda soru işareti varsa deneyimlerimi aktarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…