Kablosuz kulaklık önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Merhaba, kablosuz kulaklık arıyorum fakat bulduğum kulaklık bütçemi biraz aşıyor. İstediğim özelliklerde biraz daha bütçe dostu bir kulaklık var mıdır? Razer hariç bulamadım.

Bulduğum kulaklık Razer Barracuda X. Siyah olanı 3800 TL civarlarında beyaz olanı ise 3300. Bir tık bütçemi aşıyor.

Kablosuz(telefon vb. uyumlu Bluetooth desteği de olsun), mikrofonu çıkarılabilen. Bazı zamanlar dışarıda kullanabilirim.

Hocam sizin bütçeye uygun olarak Logitech lightspeed var fakat yorumlarına göre çok iyi değil diyebiliriz yine de yorumlarına göre karar verin. Sadece müzik dinliyorsanız Anker marka kulaklıklara bakabilirsiniz.
Onun dışında da bu aralar kampanyalar fazla bazen iyi indirimler oluyor tavsiyem günlük olarak kampanyaları takip etmeniz.

Hocam sizin bütçeye uygun olarak Logitech lightspeed var fakat yorumlarına göre çok iyi değil diyebiliriz yine de yorumlarına göre karar verin. Sadece müzik dinliyorsanız Anker marka kulaklıklara bakabilirsiniz.
Onun dışında da bu aralar kampanyalar fazla bazen iyi indirimler oluyor tavsiyem günlük olarak kampanyaları takip etmeniz.

Bunu buldum ama tam emin olmadım eski ve yeni versiyonu varmış. Eski olanda Bluetooth yokmuş. RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ ROBLOX EDITION GAMING KULAKLIK

Hocam Razer genel olarak kalitelidir fakat fiyatları yüksek oluyor bu ürün bütçenize göre fakat teknik özellikleri pek belirtilmemiş yorumlara bakın başka marka varsa gönderin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Başka marka model bulamadım ki ya. Ya Bluetooth desteği yok ya mikrofonu çıkmıyor ya da kablolu.

Başka marka model bulamadım ki ya. Ya Bluetooth desteği yok ya mikrofonu çıkmıyor ya da kablolu.

Doğrudur hocam başka arkadaşlar da fikir verir ona göre seçim yaparsınız dediğim gibi güvenli sitelerin fırsatlarını takip edip alın bazen yarı fiyatına giden ürünler oluyor.

Doğrudur hocam başka arkadaşlar da fikir verir ona göre seçim yaparsınız dediğim gibi güvenli sitelerin fırsatlarını takip edip alın bazen yarı fiyatına giden ürünler oluyor.

Tamamdır, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı