Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım. www.gaming.gen.tr ATK Mercury I eSports Kulaklık bu iki kulaklığı buldum hangisi önerirsiniz? İyzico kampanyası ile ikisi de 1400TL'ye geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2025
ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım. www.gaming.gen.tr ATK Mercury I eSports Kulaklık bu iki kulaklığı buldum hangisi önerirsiniz? İyzico kampanyası ile ikisi de 1400TL'ye geliyor.
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.297 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2025 #2 Darkknes dedi: ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım. www.gaming.gen.tr ATK Mercury I eSports Kulaklık bu iki kulaklığı buldum hangisi önerirsiniz? İyzico kampanyası ile ikisi de 1400TL'ye geliyor. Genişletmek için tıkla... ATK Mercury kullanıyorum kesinlikler tercihim olur.
Darkknes dedi: ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım. www.gaming.gen.tr ATK Mercury I eSports Kulaklık bu iki kulaklığı buldum hangisi önerirsiniz? İyzico kampanyası ile ikisi de 1400TL'ye geliyor. Genişletmek için tıkla... ATK Mercury kullanıyorum kesinlikler tercihim olur.