F Faruk Emre Hectopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2017 #1 Sound Blaster Tactic 3D Wrath kulaklık buldum. Ancak USB Transmitter'ı yok ve Bluetooth ile de bağlanmıyor, bu nedenle bilgisayara kulaklığı nasıl tanıtacağım hakkında bir fikrim yok. Yardım edebilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2017
Sound Blaster Tactic 3D Wrath kulaklık buldum. Ancak USB Transmitter'ı yok ve Bluetooth ile de bağlanmıyor, bu nedenle bilgisayara kulaklığı nasıl tanıtacağım hakkında bir fikrim yok. Yardım edebilecek birisi var mı?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 21 Aralık 2017 #2 Sadece USB bağlantısıyla çalışıyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sadece USB bağlantısıyla çalışıyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Faruk Emre Hectopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2017 #3 Conficker Belasi dedi: Sadece USB bağlantısıyla çalışıyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki Usb yi ayrı bir yerden alabilir miyim? Satılıyor mudur?
Conficker Belasi dedi: Sadece USB bağlantısıyla çalışıyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki Usb yi ayrı bir yerden alabilir miyim? Satılıyor mudur?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 21 Aralık 2017 #4 Faruk Emre dedi: Peki Usb yi ayrı bir yerden alabilir miyim? Satılıyor mudur? Genişletmek için tıkla... Satıcıya E-Posta at belki gönderirler.
Faruk Emre dedi: Peki Usb yi ayrı bir yerden alabilir miyim? Satılıyor mudur? Genişletmek için tıkla... Satıcıya E-Posta at belki gönderirler.