Kablosuz kulaklık ve mouse önerisi

Topuz_Tarık

Hectopat
Selam. 500 TL civarında kablosuz kulaklık var mı? Günlük hayatta kullanabileceğim(kütüphane kafe ve yürüyüş spor vs) aynı zamanda arada oyunda oynayacağım.

500 TL civarında ağır ve aşırı büyük olmayan kablosuz mouse önerebilir misiniz? Oyun ve normal kullanım için. Ricamdır Gaming mouse türü yani kaba duran şeyler önermeyin.

Hocam 2.el bakmanız daha doğru olabilir kulaklığa bakmadım ancak, mouse çok kaliteli bir şey yok kablosuz özellikte kablolu olsa 550 tlye g203 var

Oyun için kablosuz alabileceğiniz en ucuz seçenek g304/g305, diğerleri çöp olur, bu bütçede fare kısmında en azından kabloluya yönelmeniz en iyi olur, tabii ofis faresi sıkıntı değilse.

Hocam 2.el bakmanız daha doğru olabilir kulaklığa bakmadım ancak, mouse çok kaliteli bir şey yok kablosuz özellikte kablolu olsa 550 tlye g203 var
Anladım hocam. Şimdi biraz araştırdım da baya fiyatlar uçmuş. Dediğiniz gibi 2. El bakayım ben. Peki önerebileceğiniz kablosuz mouse var mı onun 2. Eline bakayım.

Anladım hocam. Şimdi biraz araştırdım da baya fiyatlar uçmuş. Dediğiniz gibi 2. El bakayım ben. Peki önerebileceğiniz kablosuz mouse var mı onun 2. Eline bakayım.
Hocam kulaklıkta 2. el önermem, çok hastalık riski taşıyor, ama sıkıntı olmassa JBL/Anker'in ürünlerine bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı