N NoDiggy112 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Kablosuz kulaklık ve mouse arayışı içerisindeyim acaba bu ürünler nasıldır alınır mı? Mouse olarak şu anda Razer Viper Mini kullanıyorum. Kablosuz bir modele geçeceğim.
Kablosuz kulaklık ve mouse arayışı içerisindeyim acaba bu ürünler nasıldır alınır mı? Mouse olarak şu anda Razer Viper Mini kullanıyorum. Kablosuz bir modele geçeceğim.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.154 Çözümler 6 28 Aralık 2024 #2 Almadıysan geçmiş olsun kulaklık az önce 8 bin oldu.
N NoDiggy112 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 ozguven_askim dedi: Almadıysan geçmiş olsun kulaklık az önce 8 bin oldu. Genişletmek için tıkla... Sepetimde duruyordu baktım fiyatı hala eskisi gibi duruyor satın aldım kulaklığı
ozguven_askim dedi: Almadıysan geçmiş olsun kulaklık az önce 8 bin oldu. Genişletmek için tıkla... Sepetimde duruyordu baktım fiyatı hala eskisi gibi duruyor satın aldım kulaklığı